megnéztem több videóját ennek a figurának van kilyukadt dugó tört váltóház,gyujtás,kupplung csuszás bőven,de amugy jól megy,azt néztem hogy nem membrános a gép
Kiheréltük végül, mert darabokra volt törve viszont most már megy mint a vihar jó ötlet volt. tenkjú! 110 pízé hoznak bele újat,volt aki 240-et mondott
Nem függőleges lesz az a vízstintes? Egyáltalán vízszintesen, hogy a fenébe lehet zuhanni?
Mert pl a "Sturzkampfflugzeug" zuhanóbombázót jelent, ismertebb rövidített nevén Stuka (JU87)
Azért nem gondoltam volna, hogy ennyi idővel a vesztett háború után is ezekkel a propaganda szavakkal ilyen nyíltan tetszik hirdetni az árja felsőbbrendűséget ...
találkozunk még zsoli ur /és ez nem fenyegetés egyébként gratulálok mindenkinek az éves eredményekhez jó volt a yamahás brigád ha tudom előre dimmának keritettem volna valami okot hogy nekem is adjon egy nagy kupát
(míg megnem akad:)
az elejét tekerjétek el,oszt gyün a tűzijátccma.
Ugyanitt RD 350 alkatrészek eladók!
Nem függőleges lesz az a vízstintes? Egyáltalán vízszintesen, hogy a fenébe lehet zuhanni?
Mert pl a "Sturzkampfflugzeug" zuhanóbombázót jelent, ismertebb rövidített nevén Stuka (JU87)
Azért nem gondoltam volna, hogy ennyi idővel a vesztett háború után is ezekkel a propaganda szavakkal ilyen nyíltan tetszik hirdetni az árja felsőbbrendűséget ...
Ha más nem, első versenyen megadom, ha úgy joe.
Bocsesz..