Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a tz 350 nem volt membrános söt az 500 se csak a 750 de késöbb a 250 is az lett a 350 meg törölték a palettárol
megnéztem több videóját ennek a figurának van kilyukadt dugó tört váltóház,gyujtás,kupplung csuszás bőven,de amugy jól megy,azt néztem hogy nem membrános a gép
Vagy arra járt és bemondta a tutit: ez sokall bazmeg!
Mer' Dimma nem járt arra, hogy kilazíccsa neki a stájerungot D:)
Sövénnyíróhoz képest egész nagy számú kört volt képes megtenni
Talán nem egészen erőből,hanem sokkal nagyobb a kanyarsebessége mindenkinél, hamarabb gyprsít, később fékez
ez a video olyan mintha kisebb motorok közé engedték volna be a yamahát erőből 200-300 métereket hoz mindenkin
Vizes
levegős vagy vizes? szabokuksi@vipmail.hu
Dászíípen fűrészel vele ez a bácsi..
(míg megnem akad:)
http://www.youtube.com/watch?v...

az elejét tekerjétek el,oszt gyün a tűzijátccma.
Köszi ! Tulajdonképpen egy tűszelep,egy úszó és egy lemez kellene amibe a bowden beakad és két csavar rögzíti a súbelbe.
Sajna az nincs ,de utána járok.
Szevasz János! 28-as Mikunihoz kellene pár dolog,esetleg komplett karburátor.E-mail címem nelacibacsi@gmail.com Üdv.Lacibá
Kiheréltük végül, mert darabokra volt törve viszont most már megy mint a vihar jó ötlet volt. tenkjú! 110 pízé hoznak bele újat,volt aki 240-et mondott
Keresek RD 350 tankot ,kábelköteget cdi-t
Ugyanitt RD 350 alkatrészek eladók!
Szia Gyuri! Úgy néz ki,hogy jók lesznek a karbi gumik.Most már csak a karbikat kell összehoznom,na meg az egész motort.
BUÉK Gyuribá!

Nem függőleges lesz az a vízstintes? Egyáltalán vízszintesen, hogy a fenébe lehet zuhanni?
Mert pl a "Sturzkampfflugzeug" zuhanóbombázót jelent, ismertebb rövidített nevén Stuka (JU87)

Azért nem gondoltam volna, hogy ennyi idővel a vesztett háború után is ezekkel a propaganda szavakkal ilyen nyíltan tetszik hirdetni az árja felsőbbrendűséget ...
petró tegnap az évzáron szóba került a hvillád fesd le feketére azt gyere.
Oké, köszönöm a kerekeket és bocsesz, hogy iylen sajátosan lealkudtam D:)

Ha más nem, első versenyen megadom, ha úgy joe.
találkozunk még zsoli ur /és ez nem fenyegetés egyébként gratulálok mindenkinek az éves eredményekhez jó volt a yamahás brigád ha tudom előre dimmának keritettem volna valami okot hogy nekem is adjon egy nagy kupát
Áúú, Dió úr, elfeljtettem visszaadni mielőtt eljöttem..
Bocsesz..