Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátőő, le, de ha nem tudsz nélküle élni, akkor vigyed te, én lemondok róüla a javadra, ha nagyon köll.
Bár nem teljesen értem mibe teszel iylen vékony kereket.
Erre 2,75 ös gumi(mondjuk 80-as) való
Az mzoli lestoppolta?
Te Dió! Mit vittél már megint haza? Csak nem transporter lesz a race buszotok? Vagy csak hippi busz lesz belőle?
Hosszú haj, pia, nők, kábítószer?
Einstand:)

Aggyá.
Ha díjkifosztóra elhoznád boldog lennék, és te is mert kifizetném.
Persze, csak ha szemérmetlenül olcsón adod D:)
Vagy itt
Attila! Itt vannak képek:
fut a gyáva
erősitünk, erősitünk,kollega? tiszta ypvs lesz a mezőny
lc 350-es hengerpár+hengerfej valakinek?
dió hivjál fel
Mitulás bátitól kértem! Jó voltam!
Főgecó úr, köszönöm szépen a tegnapi vendéglátást.

Péterbát meg Isten éltesse.
new gépem classic 3 bekötött powerrel.
Oké! Most úgy is a motoros műhelyem építésével vagyok elfoglalva.
Látod, fejlődőképes vagyok.
(monyuk van honnan D:)
laci ugy is találkozunk nemsokára addig bird ki
Nnnnna, ennél szabatosabban nem is lehetne megfogalmazni. Minden szava igaz.
MInusz_ nem :)
Jahogyakkor nem nyilvános:)

Teháccóval:
Jövőre KArcsiék ez eddigi "kupa" sorozatot "Magyar Bajnokság" szintjére szeretnék emelni.
ez azzal jár, hogy a szabályokat kissé szigorúbban kell megfogalmazni, nem lehetnek benne oylan pongyolaságok amik egy kupasorozat szabályaiba még simán beleférnek.

Ebből fakadóan:
Muszáj FORMAILAG gatyábarázni az összes kategória műszaki kiírást, Karcsiék ezen dolgoznak.
Namost nálunk (cimcony) ez a formaigazítás azzal járt, hogy jelentősen megváltozott a TARTALOM is , amit most a libakergetős urak majd szépen átfogalmaznak úgy, hogy megfeleljen a bajnokság FORMAI és a versenyzők TARTALMI elképzeléseinek.

(én első körben agyvérzést kaptam, hogy miért lett beleirkálva, (bocs, Karcsi) aztán szépen megbeszéltük, hogy ez nem verdikt, nem felülről ráerőszakolás senkire hanem egy sima egyeztetés forma és tartalom között)
Hogy konkrétan merre fog tendálni a clasic, azt nemtom, de a tegnapi Karcsival lefolytatott beszélgetésből én azt vettem ki, amit a barna simsonos fórumon leírtam.
Tehát, hogy az volna az oka a változásoknak.
(nem akarnám itten megmagyarázni, hátha Karcsi nem akar nagy reklámot akármiért, teccikérted:)
Agggyááá :)

(szokásos Simsonos szólás, a "kiváló ajánlat, megtiszteltetésnek venném, ha hozzám kerülhetne" mondat rövidítése:)

Illetve befirkálom a fórumba hátha kell valakinek
persze attila csak egy kis idő kell de hétvégéig megoldom.nincs bajuk csak sok a festék rajtuk meg a dobfékes hátsó elég nehéz
Ne viccelődj Gyuri ezt szakemberek találták ki, mosógép szimmering is lesz benne.
Gyuri ! Engem a gummisclausch érdekelne. Találtam ugyan valamilyent de annak sima a belsőrésze.Lehet,hogy azért jó lesz.
Tudnál egy képet csinálni a felnikről?