Hátőő, le, de ha nem tudsz nélküle élni, akkor vigyed te, én lemondok róüla a javadra, ha nagyon köll.
Bár nem teljesen értem mibe teszel iylen vékony kereket.
Erre 2,75 ös gumi(mondjuk 80-as) való
Teháccóval:
Jövőre KArcsiék ez eddigi "kupa" sorozatot "Magyar Bajnokság" szintjére szeretnék emelni.
ez azzal jár, hogy a szabályokat kissé szigorúbban kell megfogalmazni, nem lehetnek benne oylan pongyolaságok amik egy kupasorozat szabályaiba még simán beleférnek.
Ebből fakadóan:
Muszáj FORMAILAG gatyábarázni az összes kategória műszaki kiírást, Karcsiék ezen dolgoznak.
Namost nálunk (cimcony) ez a formaigazítás azzal járt, hogy jelentősen megváltozott a TARTALOM is , amit most a libakergetős urak majd szépen átfogalmaznak úgy, hogy megfeleljen a bajnokság FORMAI és a versenyzők TARTALMI elképzeléseinek.
(én első körben agyvérzést kaptam, hogy miért lett beleirkálva, (bocs, Karcsi) aztán szépen megbeszéltük, hogy ez nem verdikt, nem felülről ráerőszakolás senkire hanem egy sima egyeztetés forma és tartalom között)
Hogy konkrétan merre fog tendálni a clasic, azt nemtom, de a tegnapi Karcsival lefolytatott beszélgetésből én azt vettem ki, amit a barna simsonos fórumon leírtam.
Tehát, hogy az volna az oka a változásoknak.
(nem akarnám itten megmagyarázni, hátha Karcsi nem akar nagy reklámot akármiért, teccikérted:)
Bár nem teljesen értem mibe teszel iylen vékony kereket.
Erre 2,75 ös gumi(mondjuk 80-as) való