Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De csak mióta a nevedre irattál.
tele vagy lovéval
Betévedtem egy oldtimer bontóba nem volt szivem otthagyni őket.
Hűbammeg! Csak most olvasom! Hónap bekérdezek de már csak a műhely üzemel. Remélem ott volt Adorján Zoli...
Ja, tényleg..a pirost kedveled
Csatári Sanyiék holnap mennek feléd,bedobják a cuccot a Suzukibótba,majd érdeklődj!
Kapjátok be!Kisebbik gyermekem dacból összeszarta magát a konyhában,az asszony tisztacseréhez készülődött,én meg gyorsan fényképeztem egyet.Ott a mérce mellette,látható hogy nem az én méretem.Ismertek,a piros latexet kedvelem .
Oda vetette a gatyót, hogy lássuk, neki az is van! Tök beképzelt, vetítős lett ez a Mogyi itt a télen Már zöldben is van neki..brrr
Az a Mogyi egy régebbi ügyfeléé, amiért kicserélte a Róverjahengerfejcsavarját...
Igaz vagy igaz Mogyi?
Aztán nehogy úgy kelljen fizetni a róverhengerfejcsavarért, a róverhengerfejcsavarboltban természetben mint a képi illusztis mutatja bizonyságúl, hogy lehet mán a bugyit az asztalon felejteni, he, ombre?
Húbammeg! Há ménem ezzel kezdted e?! Énmegmáá majdnem megrendeltem egy szettet,ótósboltba. Ha gyün valaki visíccsáá ha megy valaki visítok. Joe?
Amúgy, örökké üldözni fog!
Kűgyek?Majd hívlak.Körbekérdezek,hátha jár felétek valaki,aki elvinné.
Úgy látom vennem kell egy Landrovert...
MZsoli után szabadon: AGGYÁÁÁ!
Ha van valakinek 1 db. eladó kéremszípen visííícccsííík!
Ez joe! Roverhengerfejcsavarboltot hol tanálok? He?
Róverhengerfejcsavare-more?Azkiaggyae,more.
nehogy ez legyen a kifogás hogy nem jösz, nagyon jó 10,8 menetes szárakat lehet venni.
na én biztos nem tudok igy keresztülmenni a saját lábfejemen ugyhogy no licinc
Aki ezt nem tudja jövőre megcsinálni, nem kaphat "T"-anuló licenset!
http://youtu.be/4Ov43cWkYIA
Jaj, ez igazán jó hír! Köszike MAMS!
Friss hír, hogy a MAMS idén elhalasztja a T liszensz bevezetését. Idén legalább is szabad a pályázás
Úgy máá röviiiiiiid!
Ha meg nem ilyen, flexelje le a végit, de akkor meg mán mire is használod majd, te gyanús vagy nekem