Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Old Dió úr, akkor el tudja hozni díjkifosztóra a kereket?
(természetsen , ha Attila úr meggondolja megát és mégis köll neki akkor az övé)
na majd akkor,add meg a titkárnőd számát(remélem 30 alatt van és meg jóképű),aztán vele egyeztetek,hogy mikor ér-e rá a junior motrozni .
Köszönöm szépen a választ.Gondoltam hogy stimmel,de nem voltam biztos benne.
igen de a hfej is kell hozzá
ezenkivül csak egy 2,15x16-os enkei suzuki felnim van
Most látom,hogy 17 collos,úgyhogy a tied lehet!
Pedig mink is szokunk olyat, hasznos.
utálom a telet ugyhogy hóról ne is beszéljél majd elrakja aki letette disznóvágás jöhet az a baj ezekkel a gyakorlós dolgokkal hogy nehéz egyeztetni
esetleg havat lapátolni,v.disznót vágni,még az enyém se sehol.
de jövőre csinálhatnánk előre egyeztetett edzésnapokat.ha már ott összejönne a tömeg az nagyon jó versenyszimulácijaú lenne.a legjobbat az évben szeptember végén motoroztam az mz-sekkel keméten egy ilyen játszós napon.
Üdvözlöm a fórum összes tagját.Lenne egy kérdésem.A Yamaha rd 250 lc blokkra,stimmel a 350 Lo henger,dugó ? Köszönöm az esetleges választ.Üdv minden szakinak .Béla
Nem lesz nagyon izgi az alföldön szánkózni.
nem tudok semmit miről van szó? előbbi kérdésedre visszatérve örülni fogunk ha lábra tudjuk állitani a masinát nem hogy változtassak valamit.
hát,pedig azt hittem a szövegkörnyezetből.
a január negyedikei kemétre jöttök?
Simson szériában (jövőre sport) is 1,6 os felnivel mennek, mert csak azzal lehet.
Még aközépmezőny is tud 51 alatti kört ezen a virslin, szóval lehet azért ezzel is sietni.
Nem sértődtem, csak felfogtam (bár nem könyen:) hgy téllegigazad volt. És ténylegesen tolakodni sem szeretnék.
Az vigye aki előbb rinyált, az meg Attila úr volt.
amugy meg az a sanda gyanum hogy Attila mw kupában sántikál oda meg 1,6 szélesség kevés lesz lehet....
zoli ne sértődj be csak segiteni akarok,majd megnézitek és eldöntitek kell-e egyáltalán.
JAhogyértem.
A világért sem akarnék tolakodni.
Akor az Attila úré a cucc.
dijkiosztóra elviszem oszt majd eldöntitek kinek kell jobban oké?
ott van a kérdés harmadikán hogy tudok-e képet csinálni
Monnyuk én reagáltam először, de sebaj:)
Ha Attila úrnak múlhatatlanul kell legyen az övé.
ortodox levegős társaság nem keveredik holmi vizes cuccosokkal
a simsonos fórumban olvastam hogy a fiuk ilyesmiket keresnek azért irtam a zsolinak cimezve de te reagáltál először a dologra,amugy nekem mindegy kié lesz csak a helyet foglalja
így talán nyersz te is 1 futamot bár a többiek gyengébb mocival is elpicsáznak
jeeeessz !remélem sokaknak hoz a jesszuska power szelepet.meg az ottósrác is meggondolja magát(ha már engem rábeszélt),hogy igazán jókat cicázzunk.
nálatok a váz marad,vagy az is ypvs lesz?