Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Help! Ha lenne valakinek egy ilyen RD első blokktartó tengelye eladó, kérem szépen visítson! Thenkjúverimacs!
Nem is veszek! Ezek a MAMS-os fijúkák ha tényleg bevezetik amit akarnak ( előbb-vagy utóbb tuti,hacsak ha el nem zavarják őket addig) mi a kukit csinálok vele utánna? Én nem megyek liszenszezni meg a faszom azé, hogy évi kétszer elmotorozzak valami pályán. Kicsi yamaha átalakítása elkészült 18-as futóművel, így indulhatok vele hegyin meg a 6 óráson akár az ob-n is. Ob-n meg 2 indulást terveztem. Ha jövőre lesz hobby liszensz akkor meg megyek végig az idén. Kivéve még, hogy az új melló miatt berángatnak hétvégére...munka az első. Szerencsére megspóróltam egy trakesz megvételét, így meg van a költségvetés a teljes ob-ra...persze akadás és lakcsiszolás nem fér bele
te mit tervezel?hatórást láttam kiirta a tóth sanyi hogy ugy lesztek mint tavaly.vettél már mz-t
most mondjam hogy visszavonulok?! ugy számoltam nyakig leszünk versenyekkel az idén,aztán 3h-s nem lesz, kmk-ról semmi hir, 24h-s vagy lesz vagy nem,a mami versenyeket meg ugyis az aktuális kedv/lóvé/ fogja megmondani.azért kiváncsi leszek mekkora lesz a mezőny a licenc meg jobb ha ki van váltva ne év közben kelljen kapkodni ugyhogy semmi dzsipi csak a további kinlódás
úgy látom,te nagyon dzsipi pilóta akarsz lenni idén :)
köszi!
MAMS honlap ,évkezdési dokumentumok között
2014-es licenckérő lapot hol találtatok?
ugy néz ki elmarad a rosivall emlékverseny szponzorhiány miatt azt irta bambi
Jó volna már részletesen tudni mindent!
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne eladó 17,5 vagy 19-es dellorto karbija?
Köszönöm szépen
február 28,pótdíjmentesen
tudja valaki esetleg a licenckérelem pontos leadási időpontját?valami okos már megint megváltoztatta a sportorvosi vizsgálatot,ugyhogy mehetünk biciklizni persze csak 30 év felett
Én már beírtam nekik hogy ez olyan mint az Öszödi beszéd! Elkúrtunk mindent meg hazudozunk össze vissza.
Dimma sem szól,ír semmit.. gyanúúúús Tudnak valamit?
Mert tönkre tesznek ezek a gyerekek mindent Alattam 4 szezont is elment vólna Rúúúgja ki! Amúgy Péterbá véleményére kiváncsi lennék a hobby pályázással kapcsolatban... mint pálya és klubb tulajt nem kicsit érinti szerintem..vagy tévedek?
Készülnek a vasak a tavalyi már 2 szezon után már el volt fáradva.
Azt hittem már letisztáztuk, hogy ZXR-el kapcsolatban ilyenről, hogy szépség (meg megbízhatóság) nem beszélhetünk, esetleg kevésbé csúnya
Szóval lehet a tiéd nem ennyire randa, de ez még üzemképes
Ha ez így van akkor ez enyhén szólva is nevetséges.Ha pl.felszállok a buszra és a kezembe marad a kapaszkodó akkor fizessem ki,vagy előtte kössek rá biztosítást?Kifizetem a pályadíjat ezzel jogot formálok a használatra,abba pedig az is benne van bőven,hogy nekimehetek a kerítésnek.Erről már akkor is az volt a véleményem ami a mostani vitában(hobby licenc)méginkább csak megerősödtt,hogy az a biztosításnak nevezett valami,ill.annak ára ottmaradt vki.zsebében.mivelhogy senki nem látott erről hivatalos papítr,szerződést ami mondjuk az én v. a te nevedre szólt.
Szóval ,hogy is van az a régi mondás:evés közben jön meg az étvágy?
Enyem szebb :-)
Ez usapiacos 2001es, enyem meg sorszamos villahidas 98as :-)
A fekete vaz zin nekem nem tetszik amugyse....
Mondjuk egy 96os 7rr t bevallalnek a fogaskerekes vezerlesevel! Meg az fcr sorral...
Én úgy tudtam,az arra van,(meg tán eddig is volt) ha mondjuk kárt teszel a pályában,mondjuk lebontod a kerítést ilyesmi.De nem biztos
Mi volt ez pontosan?
Javítsatok ki,ha rosszul emlékeznék az ügyben,hogy tavaly a MAMS ránk erőltetett egy a licencen kívüli biztosítást is ami állítólag az általunk másik félnek okozott kár megtétítésére lett kitalálva .!Valamint jelezzétek azt is,hogy ezt a plusz biztosítást látta-e vki. a szezon során ill.valaki,pl.BRC kapott-e valami kártérítést a neki okozott kárért.
Ezt nézd Pike milyen ZX7R-t vett LA-ből 4000 USD-ért. Gyári állapot, 18000 Mile :
Azert ettol a szakmai mamstol megkerdeznem,h R.A. eseteben,ugyan miert nem ert semmit a mams altal kotott biztositasa,hiszen volt ?ebbe egy ember belehalt