Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én erre azt mondtam, hogy ki kell tenni névvel fényképpel a felelősöket valami nyilvános oldalra, hoy tudja a motoros társadalom pofára esett része, kiknek köszönhetik ezt a kedves ajándékot.
Mert enm egy nagyon csalódott és igen haragos ember lesz, aki zsivesen kérdőrevonná ezeket az urakat, abban biztos vagyok..
Hát..igen. Valaki mondta, hogy felteszi a sportmotor képek rovatba, hogy tuják-e eggyátalán a hobby motorosok, hogy mi várható, a esetleg kimegy Kakucsra és nem engedik fel...
Egyébként kérdésemre ezen választ kaptam a MAMS elnöktől:
Egyébként, korrekt, tisztességes tárgyaló partnernek tűnik így elsőre, nem úgy mint a albinógéjexerfaszomcsávó.
Hermann Henrik:
A kérdés jogos! Az első számú illetékes most külföldön tartózkodik, de talán a hét végétől lesz! Mivel ez a terület mindkét oldalnak új így kis türelmet kérünk a tájékoztatásra. A törvények felelősséget tolnak ránk, akik ráadásul szabadidőnkben végezzük ezt a tevékenységet. Nehéz a jó és mindenkinek megfelelő utat megtalálni, de keressük! Addig eredményes eszmecserét mindenkinek!
nem kellene publikalni? biztos sokan nemtudjak rajtam kivul.

ez valami vicc elgondolas, innen egy lepes, hogy A kat. jogsi tulajok adakozzanak kotelezo jeleggel amamsnak, soooot olaj csere eseten is.
....aztan majd csak a mams ontheti bele a 4 liter EXS t a kawamba....
úgy.
ugy erted, ha kedvem es ifom tamad ezekutan ha bevezetik akkor penteki napokon munka utan nem karcolhatok kakucson sajat kedvemre az eddig megszokott modon(hibatlan moci,jogsi,ruha,napijegy,benzin)?
Ha van új ypvs alapméretes eladó gyürűgarnija valakinek szóljon
Tudod, az a szitu,hogy még igazad is van! Elnézést, ha valaki nem tudta, hogy miről van szó, de a faszbuckon, szinte minden versenyző neve mellett ott van a zöld jel, hogy ottvan, olvassa mi a szitu,ezért gondoltam, hogy tudják miről beszélek itten.Szó szerint minden motoros fórumon megy a harc a MAMS döntése ellen, miszerint 2014-től csak is kizárólag liszenszel lehet, liszenszel rendelkező pályára lépni motorosnak. Pld: kakucs, kecsó, Máriapócs stb. Mi a tenni valód ezentúl, ( mivel be akarják vezetni )ha csak úgy
motorozni akarsz a haverokkal az egyedi éptett motoroddal amivel sehol sem mehetsz? Igényelsz hobby liszenszet ( nem ám ingyé ) elmész sportorvoshoz ( tüdő, terhheléses ékg. stb nem ingyé ) leteszed a minimum vizsgát és ez mind ok mehtsz. Ja, persze ezeket minden évben!Drágulás amúgy is lesz, mert a pályákat kötelezni akarják, hogy mentőmeg pályabírók kellenek a pályára ( jó ötlet szerintem ). Namármost aki ezeket végig csinálja minden évben azért, hogy 1-2 alkalommal motorozzon az igazi fanatikus motoros. Aki nem, az meg a épített motorját nézegeti otthon maximum, mert pályára nem mehet vele. 1 forintot sem fog érni. A tag, akivel vitáztunk ,Györffy Álmos, mint kiderült tanácsadói !? szerepkörben dolgozik a gyorsasági szakág vezető mellett, vagy alatt. Persze a üzleti kapcsolat is van rendesen a Lehel úti kft-jével.Viszont jó hír, Hogy a Mohai Janibá és a MAMI szaki is jó nagy likat talált a sport törvényben, hogy a MAMS-nak van -e joga CIVIL motorosokat kötelezni bármire is. Nagyon sokan harcolnak, hogy a MAMS ne tudja bevezetni agybeteg elképzeléseit. De mint mindig: TÖK MINDEGY,HOGY MILYEN HÜLYESÉGET CSINÁLUNK, A LÉNYEG AZ, HOGY A NÉP LÁSSA, HOGY MI BEZZEG CSINÁLUNK VALAMIT..MAMS :)
Tehát ha jól értem arra célzol, hogy a homályos megfogalmazásod eleve érthetetlen kívülállók számára, ezért én sem érthetem... Na te aztán valóban furmányos vagy

Az én írásom ettől sokkal egyszerűbb. Arra céloztam, hogy te már megint a neten akarod megváltani a világot, és ez kb annyira életszerű mint Don Quijote harca a szélmalommal.
Tudom, hogy jó szándékú csóka vagy, de a döntéshozókkal nem illik baszakodni mert abból nem lesz semmi jó, ha pedig nem döntéshozó akkor meg minek vele baszakodni? Érted már a dilemmát?
Amúgy meg csak viccesen jegyeztem meg, mert felőlem azt csinálsz amit akarsz, legalábbis azt hiszed, hogy akarod
én is eztet mondom..

Nyilván nem véletlen, hogy az összes illetékes, lapít, és ezzel az alehandró fiúcskával vitetik el a balhét.

Meg nyilván az sem, hogy önként és dalolva viszi..
Jol beszélsz nagy fehér yamahás főnők!
Mint olyan sokszor, most is eltévedt bárányként körözöl a mezőn. Fogalmad nincs miről van szó
Ide figyelj Zoli!Láttam ám én már éjjeliőrt nappal meghalni!Kis hazánkban ha valakit megcsap a pénz szaga annak bemmi sem elég abszurd.Addig kell a vasat ütni amig meleg(még formálható)utána csak nézheted!
Akkor idén borítékolhatjuk, hogy Don Quijote már nem fog licencet kapni

Amúgy ha nem akarsz versenyzeni idén akkor minek hergeled az illetékeseket? Ja, így szopatod a licences motorosokat?
Lópikulát! A ZXR-ben az ütemszámot azt eltalálták, azon nem kell változtatni, csak a főtengely ne lenne biliacálból és bírna legalább 15 ezret, a formatervről meg ne is beszéljünk. A régebbi ZXR-eken annyira látszik, hogy a Kawa fő profilban haszonjárműveket gyárt, szegény gépek úgy néznek mint a mozdony és a tankhajó keveréke kicsit kicsinosítva
Na még egyszer:
Mészáros Sándor:
Aurélio nemtudom, nem én akartam, Ön szégyent hoz a MAMS-ra! Eddig sem tartották a motorosok-versenyzők ( gondolom Őn nem tartozik ezek közé ) nagyra a szövetséget, de ahogy Ön lekezelően, kivagyi janiként kezel le olyan emberekeket, akik többet felejtettek el a motorsportról, amit Ön valaha is tudni fog, az már tényleg felháborító. Döbbenet, hogy ilyen fantom néven futó emberkék képfiselnek minket motorosokat.
Hát nem felidegelt ez a fasz! Olyan stílusban írkál ez a gyökér Almano gsxer faszom nevű tag a MAMS-ból, hogy tényleg.... Máe csak írtam neki megint, pedig nem akartam na...
Mészáros Sándor Aurélio nemtudom, nem én akartam, Ön szégyent hoz a MAMS-ra! Eddig sem tartották a motorosok-versenyzők ( gondolom Őn nem tartozik ezek közé ) nagyra a szövetséget, de ahogy Ön lekezelően, kivagyi janiként kezel le olyan emberekeket, akik többet felejtettek el a motorsportról, amit Ön valaha is tudni fog, az már tényleg felháborító. Döbbenet, hogy ilyen fantom néven futó emberkék képfiselnek minket motorosokat.
látom honda helyet spagettizel azé nem olyan rossz 1re
Szerintem nem kell előre saját szakállra beszarni..

ez az elgndolás ennyira abszurd, és kivitelezhetelen, hogy ha meg is csinálják, a pályák biztosan ki fognak találni valamit.
gondolom ez azért még csak tervezet,tehát nem biztos hogy igy lesz nem?lassan ugy néz ki a facén kivül nincs élet.........
csak gyakorlás kérdése,azt lessz az jó is
Én feladtam..Horváth Atti-Te-pár simos -és rajtam kívül szinte senki nem állt ki a versenyzők közül az ügyért. A faszbukon látható volt, hogy egy csomó versenyző ott volt...olvasta a kommenteket, de baszott oda állni mellénk. Egyszer abbahagyja a versenyszerű motorozást mindenki. Csak úgy motorozna egy jót, de nem mehet csak ha liszenszet vált...Idén már a 6 óráson sem mehet civil motoros, mert nem léphet pályára liszensz nélkül..Mentem pecázni.
Adatlapomon van minden. De híjad elösször szabó5-öt.
Én eddig úgy tengettem napjaimat, hogy nálam csúnyábban senki nem tud alut forrasztani. Egy világ omlott most össze bennem…

Majd tessék inkább csak összepontozni és a következő piálásra elhozni, mer ez a lézerkarddal szalonnázás kihívásnak ugyan szép, de tanknak meg csúnya Nem baszogatásképp, frankón.
Érdekelne ami van. Tudna egy elérhetőséget küldeni?