Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Sanyi! Úgy nézem,hogy az úszó valószínű jó.Az 52 az biztos.Ha a 23-at a hátsóegyenes részen mérted akkor az is.
Nem kőő valakinek? 64/72,5 15 píz! Gyürük ura néékűűl!
Mito cuccok valakinek? A másikat nézegetem yamahájra.
Nos ezeket találtam hírtelen. Pedig mindene meg van...csak hát. Tűszelep ház is megvan..keresem még :) Úszó szélessége 52 , magassága 23.
Annyira nem sürgős,ráérsz később is megnézni!
basszus! elfelejtettem. mingyárt megnézem.
Üdv

Ha valakinek van fölösleges RD350 YPVS (31k)blokkja eladó érdekelne!
Nem baj ha főtengelyhibás! Csak legyen meg mindene!
Sanyi ! mi a helyzet a karburátor alkatrésszel? Nem ingyen kívánom!
mi már készülődünk is rá,a füves megint huzgálhatja a strigulákat
nem kell feladni még a tavaszi kétórást sanyi úr!ráérsz lefujni ha megint rossz idő lesz! hátha korán jön a tavasz!
...lesz...
Korán pirkad idén tavasszal..érzem. Március jó is lenne Bízunk bennetek Ja, meg lesz 3 órás mz-etz is.
Kispofám! Az emzé rezóvég a menő már kövessétek a stílust! Ha lesz engedély meg szponzor azé....1-2 futam össze jöhetne, mert nagyon elvagytok kanászodva már ezzel az Ottó gyerekkel ott elől, kicsit rendet vágok közöttetek csak, hogy érezzétek a füfesezodabaszemzérezófaktort Na ezt olvasd el OldDió 50 felett
A 2 órások úgy lesznek, mint idén, szóval augusztus, október.
A tavaszival 3 évig mindig csak baj volt az időjárás miatt.
na tessék,lebuktál.te írod a bibliát(te tudtad,hogy milyen változás lesz a szabályzatban).
jössz az altatós eladom,meg visszavonulok szöveggel(lepattintod a mosógép szimeringest ),oszt előállsz a hájtekkel.
rafinált egy állat vagy te szanyi .
csak is classic3. Boltbajárós 2.0-val.
Annyit változtattam, hogy talán egy-két futam...de a 2-6 óráson mennék.
mondhatsz amit akarsz az akkor is mz rezo vége rászerkesztve. most akkor visszavonultál vagy nem?mert már megkönnyebbültem hogy egy félelmetes ellenféllel kevesebb van nem kell annyit melózni a versenyeken
TRK még jól ki is égette a kérésemre, mert féltem, hogy amikor előtted megyek ( természetesen ) a versenyen, nehogy a szemedbe pottyanjon valami korom darab 50 fölött mint tudod ( én nem )állítólag az ember látása már igen gyenge....nem akartam rontani a helyzeteden
Csodálatos gép!
természetesen attól még lehet jó
Pösti acél
na ez kb velem együtt volt a ferdeszemüeknél