Kispofám! Az emzé rezóvég a menő már kövessétek a stílust! Ha lesz engedély meg szponzor azé....1-2 futam össze jöhetne, mert nagyon elvagytok kanászodva már ezzel az Ottó gyerekkel ott elől, kicsit rendet vágok közöttetek csak, hogy érezzétek a füfesezodabaszemzérezófaktort Na ezt olvasd el OldDió 50 felett
na tessék,lebuktál.te írod a bibliát(te tudtad,hogy milyen változás lesz a szabályzatban).
jössz az altatós eladom,meg visszavonulok szöveggel(lepattintod a mosógép szimeringest ),oszt előállsz a hájtekkel.
rafinált egy állat vagy te szanyi .
mondhatsz amit akarsz az akkor is mz rezo vége rászerkesztve. most akkor visszavonultál vagy nem?mert már megkönnyebbültem hogy egy félelmetes ellenféllel kevesebb van nem kell annyit melózni a versenyeken
TRK még jól ki is égette a kérésemre, mert féltem, hogy amikor előtted megyek ( természetesen ) a versenyen, nehogy a szemedbe pottyanjon valami korom darab 50 fölött mint tudod ( én nem )állítólag az ember látása már igen gyenge....nem akartam rontani a helyzeteden
Ha valakinek van fölösleges RD350 YPVS (31k)blokkja eladó érdekelne!
Nem baj ha főtengelyhibás! Csak legyen meg mindene!
A tavaszival 3 évig mindig csak baj volt az időjárás miatt.
jössz az altatós eladom,meg visszavonulok szöveggel(lepattintod a mosógép szimeringest ),oszt előállsz a hájtekkel.
rafinált egy állat vagy te szanyi .