Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarlak elszomoritani de az lc gyári kipuja egy nagy hosszu kupban végződik,az ypvs-é hangtompitos de csak az utángyártott mz rezó van összefogva két nagy rusnya nyolcas csavarral
Jóvan, nemértm..
lc
Szerintem a jépévéjesnek nem iylen a gyári tshöve.
Gyári te...:) felrakás elött meg még jól kiégette trk.a kiput, hogy ha el
jó hogy 350 létére gyorsabb volt a 250-nél,de tetszett hogy csendben tolt is rendesen,meg tény hogy az ottó is összekapta magát. Bár ha a régi levegös 350-nel ment volna a gabi nem biztos hogy ez jött volna ki.
sanyi!ez a te motorod?mert a kipufogók gagyi mz utángyártott rezók,vagy nem jól látom?
jó reggelit Gyuribá!
Egyébként már elmúlt bő fél éve, hogy kipattant az agyamból, hogy ha már ilyen szarok az utak mifelénk és nincs remény a javulásra, akkor csinálni kell hozzá veterán motort, ha veteránozni akarok. (arra célzok, hogy 1 éve nem mentem Pannóniámmal mert félek rajta a szar utakon, mondjuk egyéb fennforgás is nehezíti a dolgot)
Szóval van blokkom, leakasztottam a szögről egy hátsó részén szétbarmolt vázat, amit lehet alakítani lelkiismeret furdalás nélkül, de a többi Pancsi cucc hiányzik és nem is alkalmas eme feladatra, ezért nem vehet részt a megvalósulásban. Egyszóval más típusokéból lesz összelegózva ha sikerül, mert idő, pénz és munkakedv hiány felváltva váltogatja egymást. Még a P12-es dobokhoz ragaszkodnék, de sehogy nem bírom elképzelni, hogy a förmedvényen hol kéne vezetni.
A lényeg, ha összeáll akkor macskaköves, murvás, fekvőzsarus, csatornafedeles részeken is megyek vele majd mint a bolond
Valami jól szétcseszett útminőségű "pályán" alkalomadtán esetleg odatolnám valamelyik Ylamaha mellé csak úgy kíváncsiságból.
Pontokat nem gyűjtök csak pénzt, kupa sem kell mert üvegből iszom a pálinkát tisztán, meg a vodkát, minden mást meg piszkosul

Főgecó szaki, írtam be adatlapomra mélcímet mert a tiéd láthatatlan, megpróbálnám ott vázolni a "lélegeztetős" elképzeléseimet...
Igen. csak mondtad, hogy kipróbálnád azért mutattam. Amúgy vissza raktam a gyárit én is...ezzel alulról is nagyon megy. Igaz nem forog annyit, mint a racéval. De utcán jó ha van nyomaték lent is
ááá,marad a széria cső.sikerült szerezni(kösz RG).az elég jó,láttuk e-ringen az Ottóén .a te csöved ypvs-re van,azt meg majd meglátjuk jövőre,mit enged az új szabály.de ha engedik is a power-szelepet,valószínű marad a sima lc jövőre is.lusta vagyok vele foglalkozni,így is van vele éppen elég dolog.lehet,hogy kevés lesz a tél,jégkorszak kéne .
köszönöm.
Köszi,de a karbik megvannak csak az egyik kissé hiányos és ahhoz kell alkatrész.
Mire kell karbi?
Nekem van egy pàr rd 350 lc
4lo 28mm es karbim 15000 pénzèrt
körülnézek holnap, 1 komplett tartalék van racékra, de remélem van még.
Van belőle plusz is?
Ez így van,volt! Szabadon választható...így szólt a "szentírás"!
Én sem mertem volna változtatni a lengővillán anno mert féltem"Isten" haragjától! (Máá hogy belevau...)
üdv Lacibá. 125 motorjaimban pont ilyen van. RD 125.
Na itt van ni, amiről beszéltünk. Ilyen. Kicsit recsegős a hang, de azért átjön.
http://youtu.be/_QnT9nd9ujw
Szia Gyuri! Mindenféleképp kell.Ha netán a karburátor cucc is összejönne akkor elugranák érte,ha neked nem gond.
valahol van 1 + karbim lehet a fékpadon utána nézek.
flansni igazábol 1pár at találtam minden paramétere jó
csak öreg de nincs átrepedve,ha gondolod neked adom
A rátoldos egyenes az rövid nagyon belemegy a karbi
a talpas az jó küldöm a képet
Gyuri! Még egy nagy gond van. Most néztem át jobban a karbikat és a jobbos kissé hiányos.Ha nem sikerül pótolnom stornózni kell a projektet. Hírdetnek több karbit is de képről nem tudni,hogy pontosan ugyanolyanok-e. Ami legfontosabb lenne az úszó és a tűszelep ház.Úszótűm van a bowdenrögzítőt meg esetleg le lehet gyártani.Remélem a fényképen jól látszik minden.
Itt van a tél itt van újra,verjük össze egymást újra...

Kezdődnek az elvonási tünetek! ( Lesz fórumélet!)
Tecccik!
Mert lassú vagy
mekkora:)
(nem, mintha én nem szeretnák hőbörgeni:)
(de nekem szabad mer nálam már "el van szövődméynesedődve".)
Jóóó, de te nem vagy mérvadó, mert nem hobbid a hőbörgés.

Adj teret kibontakozni a jóval szerencsésebb természetűeknek is, mert ha magukban tartják elszövődményesedik, 'szt csak még nagyobb lesz az baj.

Azé van a tél, meg a fórumok egybeesése, hogy kibaszkurálhassák egymást (meg hogy geci hideg legyen a műhelyben).