és vajon hogy lehet majd lebonyolitani?ott ül egy doki a pályán?vagy spontán pályázásban ne is gondolkodjon az ember hanem készüljön fel mint a versenyszezonra röhej ez a mindent leszabályozni akarás..................................
Az a hobbilicenc, az nem ennyira 2 rugó lesz, hanem sokkal inkább 7-8, mert sportorvosi is kell hozzá, az meg a legolcsóbb helyen is 5 rugó...
(már persze, ha nem a sportokorházban akarsz eltölteni egy fél napot)
milyen érdekes dolgokat lehet olvasni itt-ott hobbilicensz 2000ft pályázásnál orvosi stb régebben meg voltam győződve róla ha valaki elvállal/bekerül/ egy poziciót azért teszi mert ért hozzá.manapság rá kell jönni biztos van egy részleg ahol azzal foglalkoznak hogy lehet kitolni a képbe került emberekkel4jü szezon elé nézünk
A ZXR750 hosszú távra pláne felesleges, mert ott meg szétesik.
Ez az 50-es nem lesz sok kezdésnek állati erővel hajtott jármű helyett? Benzinmotoros bicikli is pont elég lenne...
Amúgy meg vegyél valami normális motort, mondtam már neked többször
2t buzik nem tudtok eladó ar50 -t? :)
Tudom nem kawás topik, de megkérdem hátha....
80as nemérdekel, mert arra smkp bizti már jogilag okirat hamisitás.
125 meg végképp nem, nem akarok annyi motort műszakiztatni 2évente.
el vagy veszve kész az ujjam 1hetes,de nem nyugodtam 1,5 kézzel
elkezdtemm 1 alú tankot, volt itthon 1 festett alúlemez probának jó volt.30éve nem hegessztettem lángal alut csak bele fogok jönni:)
Lacibácsi! Képes volt feladni postán egy valag sert csomagban?! Nagyon köszönöm, de tényleg nem vártam semmit érte. A kicsi lemezt a hamarosan induló nagytakarításkor tuti megtalálom.
(már persze, ha nem a sportokorházban akarsz eltölteni egy fél napot)
Ez az 50-es nem lesz sok kezdésnek állati erővel hajtott jármű helyett? Benzinmotoros bicikli is pont elég lenne...
Amúgy meg vegyél valami normális motort, mondtam már neked többször
Tudom nem kawás topik, de megkérdem hátha....
80as nemérdekel, mert arra smkp bizti már jogilag okirat hamisitás.
125 meg végképp nem, nem akarok annyi motort műszakiztatni 2évente.
elkezdtemm 1 alú tankot, volt itthon 1 festett alúlemez probának jó volt.30éve nem hegessztettem lángal alut csak bele fogok jönni:)
http://youtu.be/4Zp_u30_QFs