Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg te voltál a hibás. Itt az utolsó sor a döntő! Az őszi-téli időszakban a megváltozott időjárási és útviszonyok figyelembevételével kell az utakon közlekedni, a járműveket éjszaka és korlátozott látási viszonyok (köd, hóesés) esetén jogszabályoknak megfelelően ki kell világítani. A járművek kivilágítása azért szükséges, hogy a közlekedés résztvevői időben észleljék egymást („látni és látszani„ elv) és ezzel elkerülhetővé váljanak a balesetek. Sűrű ködben, hóesésben a járművezetők előtt belátható útszakasz rövidebbé válik, ilyenkor kellő figyelmet kell fordítani a sebességre is, nehogy az előttünk haladó másik járműnek ütközzünk vagy valakit elüssünk. Rossz időjárási körülmények esetén fordítsanak figyelmet a világító és fényjelző berendezések takarítására, mivel egy esetlegesen világítóberendezésekre száradt szennyeződés annak fény erejét csökkenti. Ne feledkezzenek meg az álló járművek kivilágításáról sem!
Az aki téged került ki,az szegett szabályt! A kikerülésnek van pár feltétele!
Akkor 1,5/8-ad (elvileg fixálva de biztos hogy már eltekergették)
Jelenség?
Mármin 1+5/8 ? Az hogy lerögzítve az mi?
Én meg kerestem az olajnyomokat,csont száraz minden!
Azért jól megnézem,van rajta v.mi cimke,hátha olvasható.
Akkor ez kuka!
Köszöntem!
Álló jármű sosem hibás! Te legfeljebb megkapod a büntit,mert nem voltál kivilágítva, de azokhoz nincs közöd hogy összementek.
Biztosan. Az apró betűs rész nem olvastam.
Az út szélén álltál vagy az útpadkán?
Nehéz ügy...Pohit kérdezd Ő rendőr
Sötétben városon kivül álltam moccantóval az ut szlén a betonon,kivilágitatlanul
mindkét irányból jött 1-1 autó 3 an voltunk 1 más mellett vagyis h én parkoltam
a két autó összekoccant
na most ki a hibás?
nem mertem mondani h híjunk rendőrt mert szerintem hunyó vagyok amiért nem volt kivilágítva
Szerintem ezt így ahogy most működik tökéletesnek találnád ha megmondanám hogy mennyi.
A csillapító részét nem "tudod" szétszedni mert 30-40 bar nyomású nitrogén van(volt) benne.(rá is van írva ha még látszik hogy megbontani tilos!)
Digi sporton fél10 től Talma lessz. Hétvégén indul a szezon.
Persze attól is függ hogy eddig hányan tettek hozzá a Japán mérnökök munkájához.
Nézegetném de nem akarja az igazságot most a 2-fokozattal szenvedek.
Ábrus!
600-as hátsó telót szét lehet szedni?-látszik alul 3 bemarás a lengéscsillapíton,mintha kitekerhető lenne.Szinte nulla a csillapításom.
Ha lenne infód?
Köszi
Maga az olajnyomásmérőjét nézegesse kérem!
Ja. A doksi is 1,5/8-adot ír.(lerögzitve)
A monitorig én látok alig 2ü kékfrankos után.
Cső!
Nekem 92-es gsxf-m volt,3 egészet kellett kitekerni,pedig 1,6-ot írt a szervízkönyv.A fiatalabb gépeknél asszem 2,5 kell tekerni.
Na helló? Szemed? (ha jól látom a monitorig már ellátsz)
Igen. Én is ilyet hallottam róla....
autóba az E85 felesbe mehet, én kipróbáltam, de túl sokat evett úgy
Mikuni BST 36SS?
2 órát bogarásztuk, de nem akart jó lenni. 1,5 2,5 3 nem jött be. 3 körül már alakul.