Elvileg te voltál a hibás. Itt az utolsó sor a döntő! Az őszi-téli időszakban a megváltozott időjárási és útviszonyok figyelembevételével kell az utakon közlekedni, a járműveket éjszaka és korlátozott látási viszonyok (köd, hóesés) esetén jogszabályoknak megfelelően ki kell világítani. A járművek kivilágítása azért szükséges, hogy a közlekedés résztvevői időben észleljék egymást („látni és látszani„ elv) és ezzel elkerülhetővé váljanak a balesetek. Sűrű ködben, hóesésben a járművezetők előtt belátható útszakasz rövidebbé válik, ilyenkor kellő figyelmet kell fordítani a sebességre is, nehogy az előttünk haladó másik járműnek ütközzünk vagy valakit elüssünk. Rossz időjárási körülmények esetén fordítsanak figyelmet a világító és fényjelző berendezések takarítására, mivel egy esetlegesen világítóberendezésekre száradt szennyeződés annak fény erejét csökkenti. Ne feledkezzenek meg az álló járművek kivilágításáról sem!
Sötétben városon kivül álltam moccantóval az ut szlén a betonon,kivilágitatlanul
mindkét irányból jött 1-1 autó 3 an voltunk 1 más mellett vagyis h én parkoltam
a két autó összekoccant
na most ki a hibás?
nem mertem mondani h híjunk rendőrt mert szerintem hunyó vagyok amiért nem volt kivilágítva
Ábrus!
600-as hátsó telót szét lehet szedni?-látszik alul 3 bemarás a lengéscsillapíton,mintha kitekerhető lenne.Szinte nulla a csillapításom.
Ha lenne infód?
Köszi
Jelenség?
Azért jól megnézem,van rajta v.mi cimke,hátha olvasható.
Akkor ez kuka!
Köszöntem!
mindkét irányból jött 1-1 autó 3 an voltunk 1 más mellett vagyis h én parkoltam
a két autó összekoccant
na most ki a hibás?
nem mertem mondani h híjunk rendőrt mert szerintem hunyó vagyok amiért nem volt kivilágítva
600-as hátsó telót szét lehet szedni?-látszik alul 3 bemarás a lengéscsillapíton,mintha kitekerhető lenne.Szinte nulla a csillapításom.
Ha lenne infód?
Köszi
Nekem 92-es gsxf-m volt,3 egészet kellett kitekerni,pedig 1,6-ot írt a szervízkönyv.A fiatalabb gépeknél asszem 2,5 kell tekerni.