Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

90-92
Kéne egy évjárat és akkor lehet hogy tudom.
Az este van nem délután
péntek este van. Mindenki partyzik, akinek nem fáj a lába...
Lemostam a Berlingo-tm leápoltam a műszerfalat.
A gumikat szerintetek mivel kenjem, hogy újabbnak és szebbeknek tűnjenek? VAlaki említette a fehér astra-t, amit valamivel lemosott.. Nekem a motorháztető belülről pöttyösen rozsdás...
Egy kérdés szakik. Nem-e tudjátok hogy a gsx-f 750 karbijának a keverék csavarjait mennyire kell kitekerni?. Mikuni vagy mi a szösz karbi van rajta.
Kihalt a fórum nagyon.
Én is most hasítottam és a 2-est nem akarja nagy fordulaton bevenni. Ha nem tépem szépen beveszi. Tudom gyári betegség de 1 ilyen mennyibe fájna javítani.
Egyszer megkell csinálni. Ezt tudtam. A láncszett, meg az olaj már megvolt. A vezérműlánc is aktuális. A kérdés, hogy a hengerfej környékén mit talál a szerelő.
Nem bányászok Gyulával csináltatok 1 másik csövet.
Akkor neked jól indul a szezon.
Na átvittem a szerelőhöz a motort. Olajcsere, láncszettcsere, szelepállítás, karbi állítás, vezérműlánc csere, meg még ami menetközben kiderül...
A mérőt leteszteltem a mosógép csövet rákötöttem és az mükszik. a csövet a zuhanyra kötöttem nem nagyon akar szelelni és a vizet is alig engedi át épphogy pötyög. Na megvan a hiba a csatlakozóknál be akartam dugni tűt mind a 2 oldalon elakad. Az injekciós tűvel próbálom kibányászni a cuccot mert ekkora fúróm nincs.
Ok vigyázz a hangyákat ne taposd agyon.
Mentem füvet nyírni.
Azt gondoltam. (csak kár lenne érte)
Nem is miattad akarom csinálni hanem mert nekem tetszik,
Én nem bírom az ilyen csótányokat.
Hát akkor pincér pezsgőt buli van.
Majd a 25000 az enyém lesz megint mint a 20000. És akkor lessz
De csak télen. addig gurulgatok élvezem a napocskát.
Ez a 24000. h.sz-nak szólt!
Csak le kell szedni a dolgokat félrerakni hegesztek 1 másik segédvázat azt kakukk.
Deeeeeeeeeeeeeeee
Eddig még mindig jól jöttem ki belőle
Te akarsz folyton bontani,nem is baj az csakhogy mindig épp az én bringámat !
Kigyúrom a 60 kilómat és
de erre még várni kell,,,ez nem lesz meg a műszakiig
Nem vákum mérőt küldött.