A blokkból jön olaj beindítottam és spricc gázra olajkút .A kis csövet ami az órába vezet leszedtem és pohár vízbe raktam és buborékolt mikor fújtam. Holnap benzinkúton megfújatom az órát ha mér akkor nem tom milesz van volt akármi.
Hát én nem adnék a sport dob miatt több zsééé-t. Jössz, lecseréljük, mész, megincseréljük, és mivel bejöttél Debrecenbe, még motorozol is egyet.
Én meg lesasolom, hogy a következő barkács húzás után elbontott motorodról mit veszek majd meg ócsó pízér.
fúúúúvvod amig vissza nem érek!
De am sem férne bele 1 hátizsákba
azé akarom ott hagyni,de még semmi sem biztos először beszélek a műszakikkal lehet h a sporttal is át tudják tolni
ezért cserébe
Olaj nyomás biztos van mert az óra csavarja is úszott az olajba nem gyengén mikor leszereltem most. De nemsoká tolok 1 próba nyomást lelazított csavarral olaj az van dögivel 3l figyel benne.
AZ etanol oktánszáma ha jól csalódom magasabb. Ahoz más levegő mennyiség kell, ami karbi állítással jár. Várható volt, hogy nem úgy fog viselkedni. Egyébként autókba sem teszik tisztán, csak max 20 % arányban. Azért vannak itt bátor emberek. autós motorolaj, etanol....
Mi lesz a következő? valaki autónak a gumiját rakja fel a mocira? (egyébként csoppereknék vannak elvetemültek, akik felteszik)
Szevasztok! Ma kipróbáltam az etanolt. Tisztán is pöccre indult vele a motor, csodálkoztam is. Csak az volt fura, hogy gázra nagyon nehezen pörgött fel, és fulladozott is. Alapjáraton semmi különbség. Szerintetek ez az etanol miatt, vagy hogy nem volt rajta a légszűrő? Sztem a légszűrő hiánya miatt nemkéne ezt csinálnia., vagy tévedek?
Próbáld meg áttenni,Múltkor Ábrus rakott fel egy képet,asszem azon be is jelölte,hol van nyomás.Én elköszönök,véget ért a meló erre a hétre,viszlát kedden!
Ezen a robbantottan sincs olajhűtő a motoromon. de ahogy az olajszivattyút nézem a meghajtása a mentetirány szerinti jobb oldalon van a pumparésze a baloldalon akkor elvileg a baloldali csatlakozásnál lehet a kimenet és jobb oldalon a visszatérő
Fénymásolt halvány robbantottam van de ez pont nem ehez van. ne aggódj biztos jó lesz én még nem aggódok Palik még marad. Pénz holnap indul mire el tudnék menni postára bezár.
Én meg lesasolom, hogy a következő barkács húzás után elbontott motorodról mit veszek majd meg ócsó pízér.
De am sem férne bele 1 hátizsákba
azé akarom ott hagyni,de még semmi sem biztos először beszélek a műszakikkal lehet h a sporttal is át tudják tolni
ezért cserébe
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Mi lesz a következő? valaki autónak a gumiját rakja fel a mocira? (egyébként csoppereknék vannak elvetemültek, akik felteszik)