Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bátrabb voltál, meg lehet kicsit hüvösebb páradúsabb levegőt kapott a motor. Bár ekkora vasnál nemtom érezhető-e a hőmérséklet különbség a teljesítményébe. Ekkora menésnél ki a tököm veszi észre, hogy egy fél lóval több van...
Nem tudom hogy jól éreztem e ma a menetet. De olyan volt mintha sokkal erősebben húzott volna mint pár napja ugyan azon a szakaszon adam ismeri a stúdió főbejáratánál . 1.5év állás után most érik be a gyümölcs? Vagy bátrabb voltam.
Nem tudod mert az ütközőt el se éri és megakad kb 7 barnál.
Faszom most is nézem tetszik így csupaszon az eleje
levágom lámpánál veszek másik tükröket és így marad az oldalát felrakom az elejét lehet eladom de az nem biztos. A balos gyári tükör a yamahánál 17 e ft volt azokat is eladom vagy elcserélem valamire.
A kannibál család cigányt akar sütni nyárson. A két kannibál szülő elmegy és rábízzák a cigányt a kicsire, hogy forgassa a tűzőn szép lassan. Mikor jönnek haza látják, hogy a kicsi nagyon gyorsan forgatja a cigányt. Kérdik tőle:
- Fiam, miért nem forgatod lassan, ahogy mondtuk?
- Mert mikor lassan forgattam, akkor az aljáról lopta a krumplit!
:D :D
Vagyunk ezzel így egy páran
Vedd ki az ütközőt, és rublikázd tovább.
Persze utána leveheted ha akarod.
Volt röhögni.
Ok azért köszi
holnap jön idom gondoltam lakatolok de akkor holnap
Szemből jobb oldal a képen ami kapott.
Az nem megy, mert nekem alapból le volt vágva. De ha felrakod a fejidomot, kiadja az ívet.
Gyula ez 1 6 bar-os óra nem 10-es. ?
Ne szopass ez a műszer 6 bar-ig mér hogy tudnék 8at leolvasni.
A bal oldalon volt a motor sérülve.
Sárga 1 kérés. Menj ki légyszi a vashoz és mérd meg nekem a 2tükör távolságát belül ahol a spoilerrel találkozik mert el van hajolva a spoilertartóm és a merevítő is ami a tankhoz megy de nem tudom mennyit kell kihajlítgatni. Nagy hála
Jogos.
Nem kő mert van polír SV dobom (kettő is)
Milyen szaga legyen,gázolaj ?
Add fel az én címemre, én majd odaadom neki (HI HI)
Ja a dobból meg csinálok vizi pipát minthogy eladjam.
Van egy gyári dobom kőőőőőőő?
Most meg benzin szaga van menet közbe, de megy mint a doxa.
Aha csak hogy fel tudjam adni a .
Gyula már csak holnap válaszol. De valszínű igen. Londoni krt.
8 bárt minimum. Ha nincs ennyi akkor bonthatod szét a motort.(a dobra vevő vagyok)