Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elveszik az accountjat,+ feljelentik szerzodesszegesert.azt nem tudom,h ez BTK, v PTK,de egy ilyen erteknel mar egesz komolyan veszik,mert a vatera jattja is ugrott.szoval en nem hagynam szo nelkul...
reszletes beszamolot kerunk,amikor meglatod eloben!na jo,eleg akkor,mikor hazaviszed,bemutatod a csaladnak,es utana leulsz a gep ele:)
Király vagy!
Ok küldök 4000 Ft-ot a postaköltséged miatt.
3000 ft,de lehet többet is!
Ok akkor megnyugodtam csak itt szopattak 1 kicsit a hiénák.
Írnál 1 pontos összeget amit küldjek mert elfelejtettem.
Oszt mit kezdek a te doboddal?
Vigyed, persze.
Jó reggelit,Ultras igen,Londoni körút a cím!Én is az olajhűtőre raktam,menetirány szerint jobb oldalra,így nem kellett szét dúrni a vasat.Az olajtömlő csavarját kitekered,pár csepp olaj jön,nem veszélyes,betekered az újat(eredeti méret után készült) a tömítőgyűrűkkel,meghúzod,de nem kell túl erősen,ha szivárog utána lehet majd húzni.Ha benne van az új csavar mehet a fejébe tömítéssel a vékony cső,ezt is érzéssel húzod meg,a csövet nem megtörve laza három-négyujjnyi ívben lehet ezután elvezetni.Ügyelj rá hogy ne dörzsölődjön semmihez,én műanyag csődarabot felhasítva húztam a csőre,és ennél fogva hozzákötöttem a hűtőhöz.A felesleges csőszakaszt lazán tekerd fel,elfér az idom alatt.Az órát meg oda rakod ahol tetszik,valami egyszerű rögzítéssel.Alapjáraton 0.8-1 bar körül nyom a szivattyú,fordulaton 4-körül van,ez hőmérséklettől és olajtól függ,mikor vittem vizsgára fagyban,indítás után 5.8-ra felment,de mikor bemelegedett visszaesett.Az a lényeg hogy legyen nyomás.
Nagyon leült a topik így estére...amúgy megfogtam a leömlőket és az egyik valóban kevésbé melegszik. Ha a motoron ülsz akkor balról a 3.
nekem mindegy, vittem a garázsokba a sok cuccot
utánnakérdezek és ha szükség lesz rá kikölcsönözhetem 1 napra?
az enyémet addig ott hagynám
van. Ma raktam ki a Berlingo rakteréből. Kicsit karcos, de gyári.
Páó,, van gyári kipuffod?
Kölcsönbe?ha szaroznának
Müszakis leszek a hó végén
Én benne vagyok... majd talin beszélünk róla.
Mert magamat ismerve én nem fogom csinálni, ahogyan csinálhatnám már egy éve...csak mindig volt fontosabb.
Területi képviselő, regionális logisztikai aszisztens - vagyis terítő sofőr
Ezt a kis vidéki elosztó miatt kaptad
Vállaljam el? Némi haszonért....
én is dolgoztam it bizniszben csak én importőrnél és ilyne kis vidéki elosztóknak is vittem árut
10% haszonba vegyél fel valakit, aki megcsinálja ezeket
Nekem is rá kéne szánnom az időt - van rengeteg PC-s cuccom, még abból az időből, amikor aktívan toltam a kiskert. Sok pénz van benne ahhoz, hogy kidobjam. Csomó kábel, alkatrész, ez-az. Fel tudnék rakni úgy 200 tételt de így is mindig csörög a qrva mobilom, és bevallom, nincs kedvem olyanokkal dumcsizni, akik a 200 Ft-os kábelt 180-ér akarják megvenni
Szakterület? Nincs olyan. Követem az árakat, tudom kb. mi mit ér. Ismerősök közül sokan vannak akik hozzám fordulnak, ha valamit venni akarnak. Kicsi haszonnal a legjobb áron igyekszem megszerezni,. Így mindenki jól jár. Ill. saját cuccaim szoktam árulni, ami olyan. Most pl. alufelnire matricát szereztem unokaöcsémnek a vateráról. Egy időben mobil kiegészítőket árultam. Kevesebb jött belőle, mint a beszerzési ár. Azon volt egy minimális bukta. De, egyszer pl. vettem 1 Ft minimálár-ra indított aukción egy órát 700 Ft-ért. Mikor megjött kiderült, hatalmas a koronája, és olyan a kezemen, mint tehénen a gatya. Néhány jól sikerül fotóval 4 rongyért ment el.
Robogót is vettem már a vaterán keresztül. Egyszer úgygondoltam, hogy jó üzlet robogók eladása. Rá kellett jöjjek, annyira nem. Bár a Suzuki Sepia ZZ-m abból az időből való. Az nekem ingyenbe volt. 2 robogó eladásának haszna.
400? Te is ott nepperkecc? Mi a szakterületed?
Tisztában vagyok vele. Korábban 400 pozitívval tiltottak ki végleg. Jópár éve vagyok fenn. Ez nem matchbox, hogy elvárható legyen, ez egy autó volt. qva szarul jött ki az uccsó pillanatbban, meg akkor ha hirdette másfele, beleírhatta volna a termékleírásba, de... Mostmár mind1.
Attól, hogy cigánykodok vele, még nem lesz autóm. Neki van egy érvényes adásvételije.
elbontom. Gumik gondolom pl. nekem is jók lettek volna...
Szia!
Köszi, lehet hogy szétbombázom a hétvégén. Volt régen 1 HP Omnibook 6000 P3 800-as,annak az akksiját szétszedtem, mondjuk az nem lett jó,de akkor már 5 éves volt.