Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobd fel ide a rajzot,közösen átnézzük,még van 20 percem a munkaidőből!
Van,akinek olajhűtője sincs,tipusa,és évjárata válogatja.
Keresek rajzot róla. ja van robbantott ábrám 1 csomó. hátha rajta van.
Szóval a csap a mérővel meg egyező irányba van nyitva nem keresztbe. Nekem eredetileg is úgy volt az állása. Most forgattam eredmény zéró.
Az ezrest nem ismerem,Ábrust,vagy Bagolyt kéne megkérdezned!Sajnos nekem 500/600-am van,nem ugyanaz,de rajzról meg lehet találni a nyomóoldalt.
A fekete karnak a cső irányába kell állni úgy van nyitva,ha így sem mutat,akkor dugulás,vagy ott neked nincs nyomás.Lehet hogy az már visszafolyó ág,ha van rajzod át kéne nézni az olajzó kört.
csinálok vigyijót.
Kinyitottam indítottam sasoltam és semmi.
Űjl le fijam. Eggyes...
Ügyes vagy fiam! Nyisd ki, indítsd,és sasolj!
Most megyek próbálni 1 et.
Szerintem is!
Az csap bazdmeg most nézem azt hittem a cég logója aki csinálta a mérőt Gyula rád küldöm a Palikot.

CSap lesz !
Igen,így raktam fel én is,annyi különbséggel,nálam alul vannak a csőcsatlakozások.Tömítést tegyél a csatlakozó és a hűtő közé is!Lehet hogy valamitől eldugult a vékony cső,jól mondja kolléga,nézd meg pumpával,ha azzal mutat,akkor érdekes a dolog!Az olajhűtőnek is melegnek kell lenni,ha folyik rajta olaj,vagy kösd rá a hengerfejre menő nyomáscsőre,ott van nyomás!Jut eszembe,az óra mögötti csap ki van nyitva?
aha... Értem.
Nincs autópumpa.
Fújd meg a mérőt 1 autópumpával, mér-e. Ha igen, akkor passz.
Igen a radiátor az olajhűtő a felső a víz az alsó az olaj hűtője.
Te, hová kötötted be? Az a radiátor alul az olajhűtő?
A dizájn csak átmeneti.
Na most érdekes a helyzet beszereltem a mérőt alapjáraton járattam felmelegedjen a motor. Mérő nem mutat semmit meg se mozdul tettem 1 kört megtéptem a mérő meg se mozdul. Na most mi a fakk van olajnyomás tuti van mert akkor már 1000x beállt volna a motorom a genya tank meg itt sípolgat a fülembe.
Tény. De, ettől nekem még nem lesz autóm. Mert azt érvényes adásvételivel adta el.
Károm sem származott belőle.. Akkor minek vergődni? Ennyivel is több időm marad motorozni. Ezer egyéb bajom van, nem hogy még feljelentgessek. Autót kell venni, motort a szezonra felkészíteni. Házat befejezni, beköltözni végre. stb.stb. Ja, és lassan vizsgaidőszak, meg minden szombaton túlóra. + még elvileg magánéletem is van.
AZ PTK-s lenne.