Ha netezel minek ekkora vas?
Nekem van egy 1 éves laptopom. Kényelmes, és netezésre kiválló. Van egy xbox360 öldöklésre, az kapott a kielégítű hűtés végett egy Thermaltake TideWate 2-es VGA vízhűtő blokk. Ez vezeti le a hőt a GPU-ról. A kis gagyi Emachine laptopommal pedig megvagyok elégedve.
csoppet igen. legjobb tudomasom szerint a motor blokkjaban egyben van a valto es a fotengo olajzasa,mig autonal ez kulon-kulon.ezert mas az osszetetel.
Ügyes szervizes is megbaxhassa, mert SMD eeprom van rajtuk. Egy jól felszerelt szerviz+tapasztalt ember költsége 5-6000 Ft/óra, úgy jól megéri 3 eFt értékű alaplapot gányolni, ami valszeg nem is lesz jó
Az enyémmel nincs gond, hasonló P071 komáéhoz, csak a proc régebbi (1,5 éves) 2,4GHz, viszont nekem jobb RAM-om van (és 4G) meg sokkal jobb háttértár (SSD+1T Samsung) Jóformán csak netre használom, én nem jáccok soha, néha excel. Ezekre elég jó bőven
nem nez ki rosszul,es ha itt veszed meg,akkor sem kotelezo megvenned,,csak kotelezo elmenni megnezni:) egy probat meger sztem.ahogy lattam tetocsomagtartot is ad 200ban!
az enyemnel bizti erosebb a geped:)
amd athlon 3000+ 2Gb ddr1 160GB HDD 512mb ddr3 GF9600 VGA specko barebone PC-salaplap.asus termintator az elinditasa kisebb muveszet.bekapcsol, tap le tap fel,bekapcsol,win7 be kekhalal tap le tap fel,bekapcsol,es elindul
onnek azt en nem ajanlom.kezdo felhasznalo ki is nyirhatja az alaplapot. amugy floppy,v pendrive,netrol letolt a legfrissebb bios,es biosfrissito progi,bebootol lemezrol/pendrivrol dosba, elindit progi,feltolt bios. ez az altalanos leiras.biosonkent eltero progik,amit az alaplap oldalan lepesrol-lepesre leirnak,hogyan kell csinalni.
hdsentinel.kijlelzi a felporgesi hibakat.lehet csak le van lazulva az adat es/vagy tapkabel a vinyorol.elso korben sentinel,es kapcsold ki az alvasfunkciot a winyon.
a regi vinyok lassabbak,ne mbiztos,h megeri. a 20GB-os asszem 5400rpm-es,a mostani szinte mind 7200-as.inkabb a 2 winyot eladni,es venni egy ujabbat.nemreg vette megy vadi uj 80Gb-os sataII-t 4000-ert.jo,megvolt szorulva a srac,de akkor is:)szoval ennyiert tuti kapsz ideset,es az csak jobb mar.
Írtó szellemes vagy így kora reggel. Tán temető mellett születtél?
Ittam kv-t, és egyre álmosabb vagyok. Ráadásul elkék kezdeni dolgozni is. Útálom a csütörtököket !
Nekem van egy 1 éves laptopom. Kényelmes, és netezésre kiválló. Van egy xbox360 öldöklésre, az kapott a kielégítű hűtés végett egy Thermaltake TideWate 2-es VGA vízhűtő blokk. Ez vezeti le a hőt a GPU-ról. A kis gagyi Emachine laptopommal pedig megvagyok elégedve.
Az enyémmel nincs gond, hasonló P071 komáéhoz, csak a proc régebbi (1,5 éves) 2,4GHz, viszont nekem jobb RAM-om van (és 4G) meg sokkal jobb háttértár (SSD+1T Samsung) Jóformán csak netre használom, én nem jáccok soha, néha excel. Ezekre elég jó bőven
Nem akarok autót javíttatni állandóan. (ráadásul az a kocsi elég öreg)
(gondolom tudod mi ez)
amd athlon 3000+ 2Gb ddr1 160GB HDD 512mb ddr3 GF9600 VGA specko barebone PC-salaplap.asus termintator az elinditasa kisebb muveszet.bekapcsol, tap le tap fel,bekapcsol,win7 be kekhalal tap le tap fel,bekapcsol,es elindul
Na na?
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Ittam kv-t, és egyre álmosabb vagyok. Ráadásul elkék kezdeni dolgozni is. Útálom a csütörtököket !