Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! Én sem láttam,pedig Ő hozzá tartozik a Tour-hoz. Ha 1-szer rámszakad a Nemzeti, akkor bizony kimegyek és megnézem élőben.
De tavaly elmaradt a jó öreg ördögünk ha jól emlékszem.
ez kurva jó!
Az tényleg jó,azon én is részt szoktam venni mert gyönyörű helyeken mennek.
Igen, az 1 komplett Francia útikönyv! Baromira fel vannak készülve! Egyébként most is ők közvetítettek. (Sípos és a kis Knézy)
Egyedül az etz ami a vásárláshoz képest nem csökkent az ára hanem emelkedett. Bátyám vett 1 etz 250-et anno a corvinba 26e ft ért és sok évvel késöbb 60-ért adta.
Tomi. Adok érte Fiat ducatót. Teljesen költségmentes. (ha még költesz rá akkor hülye vagy)
Ja,az ár sok minden függvénye.
Én a túr de francit szeretem és amit a 2 riporter szokott alatta mondani a tájakról merre mennek a látványosságok érdekességekről. Mindig végignéztem
(az lett volna a következő válaszom hogyha meg tényleg rossz volt akkor minek vettél ilyen sz@rt)
De nem piszkállak tovább na!
Az MZ-t meg megvizsgálva az árakat és a realitást alapul véve 100e körül kéne kérnem érte de mivel én magam is sokallok egy bármilyen penge állapotú ETZ-ért ennyit 70e-körül elvihető.
Jó kis észak-amerikai indiánzenét hallgatok közbe nézem a discoveryt és fórumozok.
Az a hagyomány,legalábbis eddig az volt,hogy a 1 kockakő van megcsinálva kupának! Az az első díj! Nagyon rangos 1 napos verseny!
Azt nézem én is milyen jó volt a macskaköves szakasz lengés csillapító nélkül.
Ne idegelj.
Inkább nyilatkozz hogyé adod a mocit? itt a mail ha nem akarod kiírni piros(pont)tamas(kukac)citromail(pont)hu
bicikliversenyt NÉZNI ? Az meg milyen?
Lemostam azzal a motyóval amit neked is vittem. Csili vili lett.
Lusta vagyok tekerni.(meg is látszik rajtam)
Nálunk is esik! Délelőtt voltam bringázni,épphogy hazaértem az eső előtt. Most is megy 1 jó kis verseny Eurosporton, Paris-Roubax. Nem vagytok fogékonyak rá?
Told ki a Sárgát úgy is folyik a hűtője!(jól van ez aljas volt)
3ha krumpli meg imádkozik: vizet , vizet
Itt szakad. De megpróbálom a jó oldalát nézni,a kétszázvalahány tő fenyőm biztos örül neki!
De minek költöttél rá? Ami jó azt nem kell megcsinálni!
Semmi, porzik az udvar. Locsoltam tegnap is.
? Akkó ne mennyél... Ennyi.