Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók is ezek a pénzes muterek.
Nekem 2-be volt a használt protektoros kesztyű. Besüvít a szél a dzseki és a kesztyű között.
Erre meg qva álmos vagyok.
Köszi mester.
Jó reggelt,küldtem postagalambot,ma oda kell érnie mert turbógalambot küldtem! Kedden vettem csini Shox Knight kesztyűt,karbon-kevlár erősítéssel,még a puskagolyót is megfogja! Ajánlom is neki,mert 9000 péz volt,igaz muter állta,névnapra kaptam.
Jó reggelt. Szépen süt a nap erre.
csá
Vecsés=savanyúság
Amikor megvettem a Rönót akkor a motorkódját (ami C3J) elírták C37-nek a forgalmiban. Elhoztam az autót a kereskedésből és itthon vettem észre. Felhívtam őket aztán visszavittem nekik a forgalmit,ők visszamentek vele az okmányirodába (ez mind Vecsésen volt) és ott tollal áthúzták a motorszámot és beírták a megjegyzésekhez hogy motorszám helyesen ez meg ez és kész.
Két hónappal később megjött a törzskönyv (első magyarországi forgalomba helyezés volt azért két hónap) és mi van beírva motorkódnak? (C37) Ennyit az eredetvizsgálatról.
Aztán kérdezem hogy mi van ilyenkor,erre közlik hogy ki kell cserélni a törzskönyvet de ezt természetesen (újra) ki kell fizetnem(6e ft). Erre én közöltem hogy lófa..t,marad így és nem érdekel.
NA elfogyott a 2. üveg borocska is jó éjt mindenkinek köszi a sok tanácsot. Széles utat, holnap jó idő vigyázzatok magatokra VASHUSZÁROK.
Hát igen a havernak a kocsija átment az eredetvizsgán de az átírásnál megbukott mert körözték a kocsit nem kicsit szopott vele. Hogy tudták így benézni.
Nem mintha érne egy percet is.
Az átírási procedúra az okés csak ezzel nem voltam tisztába hogy müszivel vagy anélkül is lehet-e.
Jó akkor legyen 60.
Az eredetvizsga már 60 napos.
Ugye eredetvizsgára el kell vinned valahogy de az lehet utánfutón is mivel lejárt vizsgával (elvileg) nem vehetsz részt a forgalomban.
Az átírásnál csak tulajdonjogot szerzel,érvényes k.biztosítást kell kötnöd rá és egy hónapnál nem régebbi eredetvizsgával kell rendelkeznie a vasnak. A M.V nem követelmény,átírásnál beírják a megjegyzésekhez hogy csak műszaki vizsgával érvényes.Azt meg vizsgán beragasszák és kész.
én is úgy tudom, hogy csak műszakival írják át
lehet 15 40 lusta vagyok kimenni megnézni én minden kocsihoz ezt használom/mee jó pár lityi van belőle/ , soha nem volt még baj vele 3 kocsi kezdetektől ezt kapja 2 meg használt szekér arról nem is nyilatkozhatok érdemben,...
köszcsi az eőbbieket
jól rám hoztad a frászt
nem lesz bontás most sem Tomasz0007
ne hagyd ugatni...
Ok én értem csak az őrkutya vitázott velem hogy ha nincs müszi akkor nem lehet.
Kinga ma talált egy ezrest a Fórumban..
Te a forgalmit iratod át.
Kell hozzá az adásvételi, meg a régi forgalmi, ill. tejelni kell a tokmányirodán. Ennyi.
Ők leszarják a motor létezik-e még.
mitvegyünk ezreset? már csak pénzt kell szerezni
Állam bátyádnak az a lényeg hogy befizesd a sarcot,az őt nem érdekli hogy menni nem mehetsz vele.
Én egy órája provánszi krémmel megkent melegszendvicset ettem. paradicsom, és gagyi teszkó ízű tejkészítmény ("sajt") volt rajta.
Nem volt rossz.
De van vázszáma és blokkszáma