Jó reggelt,küldtem postagalambot,ma oda kell érnie mert turbógalambot küldtem! Kedden vettem csini Shox Knight kesztyűt,karbon-kevlár erősítéssel,még a puskagolyót is megfogja! Ajánlom is neki,mert 9000 péz volt,igaz muter állta,névnapra kaptam.
Amikor megvettem a Rönót akkor a motorkódját (ami C3J) elírták C37-nek a forgalmiban. Elhoztam az autót a kereskedésből és itthon vettem észre. Felhívtam őket aztán visszavittem nekik a forgalmit,ők visszamentek vele az okmányirodába (ez mind Vecsésen volt) és ott tollal áthúzták a motorszámot és beírták a megjegyzésekhez hogy motorszám helyesen ez meg ez és kész.
Két hónappal később megjött a törzskönyv (első magyarországi forgalomba helyezés volt azért két hónap) és mi van beírva motorkódnak? (C37) Ennyit az eredetvizsgálatról.
Aztán kérdezem hogy mi van ilyenkor,erre közlik hogy ki kell cserélni a törzskönyvet de ezt természetesen (újra) ki kell fizetnem(6e ft). Erre én közöltem hogy lófa..t,marad így és nem érdekel.
Hát igen a havernak a kocsija átment az eredetvizsgán de az átírásnál megbukott mert körözték a kocsit nem kicsit szopott vele. Hogy tudták így benézni.
Ugye eredetvizsgára el kell vinned valahogy de az lehet utánfutón is mivel lejárt vizsgával (elvileg) nem vehetsz részt a forgalomban.
Az átírásnál csak tulajdonjogot szerzel,érvényes k.biztosítást kell kötnöd rá és egy hónapnál nem régebbi eredetvizsgával kell rendelkeznie a vasnak. A M.V nem követelmény,átírásnál beírják a megjegyzésekhez hogy csak műszaki vizsgával érvényes.Azt meg vizsgán beragasszák és kész.
lehet 15 40 lusta vagyok kimenni megnézni én minden kocsihoz ezt használom/mee jó pár lityi van belőle/ , soha nem volt még baj vele 3 kocsi kezdetektől ezt kapja 2 meg használt szekér arról nem is nyilatkozhatok érdemben,...
köszcsi az eőbbieket
jól rám hoztad a frászt
nem lesz bontás most sem Tomasz0007
Nekem 2-be volt a használt protektoros kesztyű. Besüvít a szél a dzseki és a kesztyű között.