Talán. Az albásoknak van valami akku reset programjuk, azzal lehet a töltés vezérlést beállítani, lehet, hogy csak resetelni kell, és újra feltölti rendesen.
De valószínűbb, hogy egy celle xaraxik, ezért nem veszi a töltést.
Ha az enyém lenne, szétberhelném az akksit, és cellánként meg lehet mérni akkor, és meglökni kicsit (cellánként!) 12V-ról, utána megy még fél évig.
ja, most nézem, hogy fél nyolc van már... még nem szoktam meg az új időszámítást...
nem már fél6 kor végeztem...
csak belestem megint, jövő szombaton nyelv vizsgázok, arra készülök
MLas! Szakmai kérdésem lenne! Adott laptop (Albacomp travellerV4)
3éves, a múlt héten még 50 percet bírt az akksi, kedden már csak 15 perc! Elsőre arra gondoltam, talán nincs feltöltve rendesen,és rajtahagytam egész éjjel. A helyzet nem változott, sőt most már akksiról 10 percet sem bír. Megmihálylott az akksi?
PC
Ezt a nyiregyháziban láttad, ugye? Ahhoz már nem férek hozzá, mert azt ők már megvették a nagykerből.
Ami van most:
HP Dc 7100 SFF - P4 2800/512/80/DVD 24e
HP Dc 5100 SFF - Celeron 3000/1024/80/DVD 24e
HP Dx 6100 MT PIV 2800/512 M/40GB/dvd/hang/ lan / pci-e 25e
Én ebben az esetben azt érzem, hogy licit vége előtt nem jött az az ár, amit a tisztelt eladó szeretett volna, és kimenekült. Korrekt eljárás az lett volna, ha kiírja a leírásban licit előtt érdeklődjéé paraszt mert máshol is hirdetem. Új account nem 2 perc a vaterán és meló van vele, hogy pozitív légy. Amúgy igaz, itt is egyre több a köcsög
Elveszik az accountját, és akkor mi van? Ha lesz eladó autója, regel másikat 2 perc alatt...
Nem szeretem a vaterát, elszaporodtak rajta azok, akik biznyiszelésből élnek meg, ezért sok az átqrás.
De látom, Thomas mindig ezen nyomul - ő biztos rutinosabb, ezt az is bizonyítja, hogy nem akarja levenni a buzi köcsög fejét, aki szerződést szegett.
Meg még egy:
Az aukció lezárását követően az eladó és a vevő között szerződés jön létre. A szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket/szolgáltatást a kialakult leütési áron a vevőnek értékesíteni, a vevő pedig az eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket/szolgáltatást ezen a leütési áron megvenni és átvenni/igénybe venni. Amennyiben a vevő a terméket nem veszi át, a szolgáltatást nem veszi igénybe és ezt az eladó a Vatera ügyfélszolgálatán jelzi, a Vatera jogosult a vevő felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, addig, ameddig a tranzakciót (pl. az adásvételt) az eladó sikeresnek, vagy teljesítettnek nem igazolja vissza.
Amennyiben az eladó. a vevő teljesítése ellenére a terméket/szolgáltatást nem adja át/nem nyújtja a vevő részére, és ezt a vevő a Vatera ügyfélszolgálatán jelzi, a Vatera jogosult az eladó felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni, addig, ameddig a tranzakciót (pl. az adásvételt) a vevő sikeresnek, vagy teljesítettnek nem igazolja vissza.
Csak egy idézet a vatera szabályzatából:
3/5. A Felhasználónak, mint eladónak a Vatera által működtetett online aukciós piactéren tett ajánlatai szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek, vagyis az ettől való elállás nem lehetséges.
Jól olvasod. Én azt pl. nem is néztem. Csak hívom az előbb, oszt mondja, hogy 230-be elvitték. Ha adtak érte 230-at, akkor tényleg jó gép volt.
Nemjelentgetek. Az van, hogy ez nem matchbox. Érthető. Olyannak adta, aki jó árat adott érte. A gáz, hogy már jurvára beleéltük magunkat. Kinga már az utitervet rakta összefele. 2-ig túlóra, utána kajavételezés, és gyerünk. 2 autóval itthon vagyunk este 10-11 körülre. Nos, így tutkó itthon leszünk addigra.
majd igyekszem
jobbulást!
szia