Most igen vagy nem? Mert mondjuk veszek 1 motort aminek lejárt a műszakija és nincs első telója azt hogy vigyem műszakira és hogy irassam át 15 napon belül ha nem megy át a műszakin mert nincs eleje?
kezdek 1 kicsit megnyugodni,nem tom h szintetikus é csak azt h baromi olcsón hozták és még van 1 pár lityi bontatlan dobozban és örülnék ha a motorba is ezt tudnám használni, , ,
a jgsimat meg má 2 szer odaadtam 3adjára nem fogom nem csak az h még fizetni is kell ,hanem baromi szar hónapokig kutyagolni gyalog
Elvileg a 2 olaj között a különbség, hogy az egyik az kuplungot is kell fürdesse. Az akkor jó. A másik, hogy a kocsi 7 ezres fordulatmax körülig van, a motor meg, mondjuk 20. Az olaj felforrhat?
Nyugi pojénolok. Akarok majd gurulni veled itt a környéken, de nem szeretem ha ülnek mögöttem, úgyhogy jó lenne saját vassal jönnél.
Pénteken viszem a vasat a dokihoz.
Megcsinálják a tavaszi felkészítést, és állítanak a karbin, mert kicsit sokat kap.
Értem,tehát motorkerékpárba való olaj helyett autóba való de jó minőségű olajat tettél bele.(ez ásványi vagy félszintetikus?)
Ha a kuplung nem csúszik akkor nem lesz gond vele de azt azért nem javaslom hogy folyamatosan 10.000 felett tartsd a fordulatszámot mert elveszik a jogsidat.
nya most 1 kicsit vérnyomásbeli problémákkal küszködtem
azt mondod h haggggyam benne és járjak igy nyugodtan akár max gázon is ?
cicás ember majdnem kimentél a hátamon!
Vizisikló ?
a jgsimat meg má 2 szer odaadtam 3adjára nem fogom nem csak az h még fizetni is kell ,hanem baromi szar hónapokig kutyagolni gyalog
Franc.
Nyugi pojénolok. Akarok majd gurulni veled itt a környéken, de nem szeretem ha ülnek mögöttem, úgyhogy jó lenne saját vassal jönnél.
Pénteken viszem a vasat a dokihoz.
Megcsinálják a tavaszi felkészítést, és állítanak a karbin, mert kicsit sokat kap.
Ha a kuplung nem csúszik akkor nem lesz gond vele de azt azért nem javaslom hogy folyamatosan 10.000 felett tartsd a fordulatszámot mert elveszik a jogsidat.
azt mondod h haggggyam benne és járjak igy nyugodtan akár max gázon is ?
cicás ember majdnem kimentél a hátamon!
De legközelebb azért ne kevergesd az olajakat,most már használd így,nem lesz semmi baja.