Nem a blokkból kijövet kötöm be hanem végigvezeted az ujjacskád a csövecskén az belemegy a hűtőcskébe eddig ok? Na ahol bemegy a csövecske a hűtőcskébe oda szeretném bekötni.
Ha az olajnyomás mérőt nem a blokkból kijövet hanem az olajhűtőbe való bemenethez csatlakoztatom akkor sincs semmi baj ugyi? Csak mert akkor nem kell leszednem a kipuffot és nem folyik el az olajam csak ami épp azon a szakaszon van.
Én használtam bő 1,5 évig egy Dell C400-as subnotit. Qva jó. Annak a 1,5 év alatt sose hallottam a ventijét, oszt negyek akkora volt mint a mostani. Ez meg állandóan pörög.
Jó az, csak ez a 700-as kevésbé jó mint csaje 900asa, neadjisten egy ezres.. sőt legjobb a compaq netbookja, kicsi a gép de kurvajó nagyok a gombok. nekem az kéne.
Nekem a pc egy p3-as, valami 8-900mhz, nincs ki az 512ram, valami 460at ír (256volt, bevágtam egy elfekvőt mellé) és 9gigás vinyó. majnem mint az eee-m :)
Kilincs hibátlan, csak a külső puhább műanyag jön le. na bumm tíz év alatt? veztengely 1.4esnél érzékeny HA az olajszint/típus nem oké. 1.2est vagy 1.6ost kell venni. szép, jó, tágas, praktikus. csak a szaaar utak..
Türelmetlen vagyok, elvből nem várok a gépre! Nekem ne homokórázzon, mikor kattintok
meg próbálok a lehetőségeimhez képest maximalista lenni. Nagy motor, gyors autó, gyors számítógép, gyors numera (illetve akarom mondani hosszú, elnyújtott sex), jó italok.
igen,ebben igazad van,csak a biost nyirja ki,amivel nem indul az alaplap.egy bios 1000Ft-ert irnak ujra uzletben.egy olyan kutyu 50.000-nel kezdodik. deee lehet vele autok chipjet is irni:)
vagy szerez egy ugyanolyan alaplapot,elkezd bebootolni,majd mikor mar epp irna a biost,gyorsan kicsereli a rossz bioschipre,es voila,kesz is.asszem hot-seatnek,v minek hivjak az eljarast.
azt olvastam,h fiat bravot/bravat 2000 elottit ne mszabad venni,mert rengeteg tipushibaja van. persze nem erdekelt,es nezegettem,aztan rajottem,h igazat irnak.
egy-ket pelda: fotengely,vezermutengely kikopik (igen,jol olvassatok,a butykok elkopnak), a kulso kilincsek elporladnak.ezt lattam eloben is,duuuuurva. hajlamos a hengerfejtomites elszallni.es meg jopar elektronikai gond. de va negy haverom,aki 2000 utani bravaval jar,azt mondja azoknak mar semmi bajuk sincs.
Ha elfér akkor tedd oda.
Van, amire most kaptam meg, így 4 hónap után...
meg próbálok a lehetőségeimhez képest maximalista lenni. Nagy motor, gyors autó, gyors számítógép, gyors numera (illetve akarom mondani hosszú, elnyújtott sex), jó italok.
vagy szerez egy ugyanolyan alaplapot,elkezd bebootolni,majd mikor mar epp irna a biost,gyorsan kicsereli a rossz bioschipre,es voila,kesz is.asszem hot-seatnek,v minek hivjak az eljarast.
egy-ket pelda: fotengely,vezermutengely kikopik (igen,jol olvassatok,a butykok elkopnak), a kulso kilincsek elporladnak.ezt lattam eloben is,duuuuurva. hajlamos a hengerfejtomites elszallni.es meg jopar elektronikai gond. de va negy haverom,aki 2000 utani bravaval jar,azt mondja azoknak mar semmi bajuk sincs.