Ez a 4. autóm.
Az előző 3-ra összesen nem költöttem 9 év alatt annyit mint erre. Velem lenne a baj ? IGEN ! Az a bajom, hogy elkezdtem költeni rá. Akkor kellett volna továbbadni mikor 1 éve megvettem. Akkor csuklóból kerestem volna rajta egy 100-ast, oszt használom tovább a jóöreg golfot. Eladtam öcsémnek a 2-es golf dieselt (19 éves!) Az én 9 éves kocsimat húzgáltuk vele állandóan. Ennyi.
nagyrészt kereskedők voltak kinn.A legnagyobb ajánlat 320 volt kereskedőtől. Távolról szép. CSAK távolról.
SZerintem egy 390-es ár reális. Ezt mondtam kinn is mint utolsó ár. Dögös nyári gumik vannak most rajta . Adok 4db 90%-os téligumit. 5 liter olajat, olajszűrőt, gázolajszűrőt, vezérműszíjat, meg a benne lévő mp3-as rádiót. Az ár reális. Megjön ennek a vevője. Csak várni kell rá
Basszus, én utólag tudom meg, mert megyek mingyá Pestre a Macskákra (Madách) Mire vége lesz és hazaérek, addigra a választásnak is vége. Meg a Moto GP-nek is
Meg lehet utálni egy autót - állítólag.
Én nem tudom, én nem utáltam egyiket se, pedig volt pár. Igaz, egyik se volt francia
Bár a kis Trabink a végefelé már idegelt, mert 2 hetente tönkretett 1 gyertyát, és akkó 1 hengerrel ment vele az asszony. Ő soxor észre se vette csak mondta, "mintha nem húzna jól"
joreggelt. me levezettem 16km-t.biciklivel.nem volt nalam a motor . na de zutan,h hazaertem,elkezdtem a mokat.beszereltem en is a nyomasmerot.kemeny 2 oramba tellett! ebbol kb 10 perc volt a beszereles,es 1 ora 50 perc a cso elvezetgetese+ a meroora pontos beallitasa,h harmonizaljon a tobbi muszerrel.mar majdnem kidobtam. aztan mikor kesz lett,orultem,mint majom a farkanak,teszem vissza a porszivocsore (ertsd: levegocso a fejidomnal) a takarot,es nem lehet,mert ott a kis olajcso.idegbaj,kezd elorol mindent.de most mar fasza.a nyomas erdekes.hidegen epphogy kimozdult,es nagyon lassan kuszott fel 1 barig.majd miutan melegedett,felkuszott 3 barig,vegul 3-4 bar kozott ingadozott jobb kartol fuggoen.
Lehet, hogy már írtad, de mér is akarod eladni? Kisebb kell?
De ha ezt most rendbe raktad, akkor az új verdával kezdheted elölről na jó, lehet, kevesebbet fogyaszt, de az nem jelentős.
Nagyon szépen kipofoztad.
Szerintem az a minimum, ha valaki el akarja adni az autóját, hogy lemos, kiporszívóz. Az már fél siker. De ez nagyon szép lett, mint az új. Mennyi az ára?
Borítékolva van. A mandátum vagy mi a picsa az egyedüli kérdés. Már most felkérhetni a közt. elnök a pártelnököt kormányalapításra....