Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lehet hogy rosszul fog esni de anyámék 2002-esében is Valeo lámpák voltak. Tudom,mert egy Skandináv vasszállító teherhajó lezúzta a jobb elejét. A legénysége (6 fedélzeti munkás) kalóztámadásra gondolva azonnal ordítozva rontott elő de a rendőrség szó említésére azonnal megnyerő modorral közölték hogy teljesen felesleges és már töltötték is ki a kárbejelentőt.(ilyen hibát senki se kövessen el ha idegen "civilizációval" konfrontálódik ne tévesszen meg a barátivá vált viselkedés,mindenképpen legyen rendőri intézkedés!)
A gond a drága üzemanyag. Emiatt nem mehetek kocsiért túl messze. Megnézek az ország különböző részein vagy 4-5 autót, oszt ott vagyok, hogy alku nélkül itt is vehettem volna.
Itt van jónéhány olyan korú swift ami nekem szimpi lenne. A gond, hogy extrás nagyrészük, így drágák is kicsit az én pénztárcámhoz. Viszont, majd minden hirdetésnél szerepel, hogy kishaszonjárművek bérbeadása 8 e Ft/nap. Lehet emiatt nagyjából kurturált árban beszámolnák a Berlingot. kereskedés
1000re nemtudtok üléspupit?
Szerintem korrekt árak. Tájékoztatom a húgom úgyis neki kell. Számot küldhetnél ide vagy privibe ha nem publikus.
Gyerek nem lesz még jó ideig. karrier, egyetem, motor.... A gyereknek apa kell, nem egy 2 kerekű szervdonor.
Ja, crt egész nagy is van már 4-5000 körül, de ezt nem nagyon kérik mostanában.
Mániákus 600-as üléspúp keresgélőknek púúúp
Ez azért már nem az, ami az én fogalmaim szerint "olcsó"
Sztem amire mondtad, arra sok is.
Azok a gépek, amik így 2,6 cel 512RAM 40G winc azok kb. 22 000, picit erősebb vagy 80G az 25 000.
Ami 3.2 P4 (nem celeron) 1024RAM 160G az 35 000
Lapostévé 15" 14e, 17" 20as.
Billentyű, egér hangszóró össz kb 4000, ez új.
Amit írtam, mind neves gép, 6 hó garral.
Ne háromajtóst. Ha lesz gyerek akkor macerás.
A Valeo gyári beszállító nagyon sok gyárnak és prémium minőség,Bosch/Hella színvonal!(az árán is meglátszik)
biztos a tévesztette meg, hogy a kivezető úton felfelé feldkaptam a kerekét kicsit
egy melák
Há valami jappó biztos mert ninja kinja :D Az őr azt mondta mikor kint volt adam tegnap nagyobb volt mint az enyém. na ma beszartam a röhögéstől 6kilós nagyobb mint az enyém. 1 dologba nagyobb az árában. :D:D súlyba és köbcibe meg teljesítménybe verem.
A mienk pont ilyen, 3 ajtós, csak sport. Az alukerekes, meg elektromos szirszarokkal tele, de nem klímás. Ez ha jó, akkor 350ér megérheti.

ui: Azt hittem, a mienk ér még 5-600-at, de látom, jó ha 4et..
Ugyanitt Swift tetőcsomagtartót keresek....
Pl: minimum egy celeron 3,06, 1gb ram, LAN, egy videókártya, lehet integrált is mint mondtam nem jácccós gép kell, minimum 160 gb vinyó. Ennyi. Az se hátrány ha van hozzá monitor (lapos, crt mindegy)
Na ez kellene minél olcsóbból
Van minden. Mi kell, (gép, milyen-mekkora moncsi) és mekkora pénzt szánsz rá, és megnézem, mit tudunk kihozni abból.
A tulaj egy 350-es ajánlaton erősen gondolkodik. Klímás
A képen egy nindzsa van ?

és a motor milyen márka?
Ha nagy akksit vettél, az a Switbe valszeg nem fér be. De ha bele lehet szuszakolni, akkor jóhogy!
Autót meg keresgélj, nem kell a z elsőt megvenni, annyi van, mint a nyű. Főleg ne kereskedéstől, hanem gazdájától, apróhirdetésből.
Pontosítok. A Suzuki swift azon szériájában hótziher, hogy az a lámpa gyárilag nem Valeo, és olyankor gondolom nincs is egy rohadt nagy vinyetta nagy betűkkel VALEO, meg típus, meg mihez jó, stb.stb.
ha jól tom majdnem az összes g opelbe az van
és kurva drága
hát a Valeo elég sok gyárnak beszállítója
Azt ne mond, hogy a Valeo az gyári? Az unix-nál azt mondja rá a weshop, hogy gyárival megegyező minőségű.... ÚGyhogy végülis igen jó.