Azért írtam: jelen állás szerint
Nincs rá idő, nincs rá pénz. Nameg nem azért szívok az elbaszott egyetemmel 3 éve, hogy a félévenkénti 140 pénzért ne tudjak vizsgára készülni, mert egy pelenkás 3 óránként ordítva cicit akar. Arról nem beszélve, hogy NEM OSZTOZKODOM !
Tényleg nem fogok többet Franciát venni. A Berlingoba bő 3 hete főtengely szimeringet cseréltek. Csúnyán bontani kellett hozzá, de megoldották. Pár nap mulva mentem a műhelybe, mert arra volt dolgom. A srácok cimboráim a műhelyben. Egy páréves kis franciában (asszem clio volt) cseréltek ugyanúgy főtengő szimeringet. 1. Mért kell néhány év után elvileg teljesen normális futás mellett cserélni. 2. Miért 8 órás móka
A 2. -ra megadom a választ az egyszerűség kedvéért. Mert, az EGÉSZ blokkot ki kell hozzá emelni.
Ott ültem és néztem, ahogy a plafonon lévő sinen függeszkedő csörlő végén a csigazabáló blokk lengedezik. És örültem, hogy az én csigazabáló szarom milyen jó gép, mert ott csak 3 szervízóra volt a főtengő szimering csere. Király !
Az bakker 1 fasz vagyok hogy ez a szar meló miatt otthagytam haverokat, kedvenc focicsapatom és mindent ami pesthez kötött. Amúgy csak 1 kis adminisztrátor vagyok.
Te tudod, ebbe aztán végképp nem szólnék bele, nem ismerem a helyzeted, meg aztán semmi közöm se hozzá
Csakhogy én tudom, mit gondoltam 27 évesen, de neked fogalmad sincs, mit fogsz gondolni 40 évesen
Egyedül nem mennék kocsit nézni, csak Kingával. A lábam viszont még nem bírj a személyt. Az utas túl magasan ül. Nem bírja úgy a lábam. Max a Berlingoval mennénk.
Kisfiú lesz vazze no para. Nálam is ketyeg már már óra én
is szeretnék már lurkót vagy kis csajszit. De ezen a melóhelyen nem lehet semmit nagyon gondolkodom már hogy itt hagyom 2 év elment az életemből minden szórakozás haverok család nélkül de ugye a válság az nagy úr örülök hogy ez a meló is van. Itt csajok csak bajszos vén öreglányok vannak mogyoródon. Itt utánpótlás csak ha valami jó kis sminkes csajjal összejönnék de azok válogatósak.
Én nem bánom hogy most jön a gyerkőc, pedig hamarosan 40 leszek.
Csikó koromban én is fiatalon akartam családot de így jött össze. Szóval nem dőlök a kardomba. Szóval holnap megyünk ultrahangra.
Mi is elb.sztuk az időt mert minden más fontosabbnak tűnt,aztán most meg minden (saját!) erőforrást ennek a "Nemzeti Ügynek" rendeltünk alá.(de most látjuk igazán hogy előbb kellett volna)
Gazdaságilag jobban jössz ki
Nincs rá idő, nincs rá pénz. Nameg nem azért szívok az elbaszott egyetemmel 3 éve, hogy a félévenkénti 140 pénzért ne tudjak vizsgára készülni, mert egy pelenkás 3 óránként ordítva cicit akar. Arról nem beszélve, hogy NEM OSZTOZKODOM !
A 2. -ra megadom a választ az egyszerűség kedvéért. Mert, az EGÉSZ blokkot ki kell hozzá emelni.
Ott ültem és néztem, ahogy a plafonon lévő sinen függeszkedő csörlő végén a csigazabáló blokk lengedezik. És örültem, hogy az én csigazabáló szarom milyen jó gép, mert ott csak 3 szervízóra volt a főtengő szimering csere. Király !
Csakhogy én tudom, mit gondoltam 27 évesen, de neked fogalmad sincs, mit fogsz gondolni 40 évesen
http://www.expressz.hu/cserebere/hirdetes-19855308/
is szeretnék már lurkót vagy kis csajszit. De ezen a melóhelyen nem lehet semmit nagyon gondolkodom már hogy itt hagyom 2 év elment az életemből minden szórakozás haverok család nélkül de ugye a válság az nagy úr örülök hogy ez a meló is van. Itt csajok csak bajszos vén öreglányok vannak mogyoródon. Itt utánpótlás csak ha valami jó kis sminkes csajjal összejönnék de azok válogatósak.
Csikó koromban én is fiatalon akartam családot de így jött össze. Szóval nem dőlök a kardomba. Szóval holnap megyünk ultrahangra.
Most a fiúval együtt xoktunk motorozni, tanítom a hülyeségekre, tegnap pl. gokartversenyeztünk.
Ugyanebben a cipőben járok!