Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora?
Szia!
Sztem mi nagyon szerencsés helyzetben vagyunk,mifelénk sok jó pálya van!
visszavonulás: tanulok tovább...
sziasztok!
A nagy lyukakat betömték,de még így is jó vigyázni. Nem száguldoztam,élveztem a mocit nagyon!
ezeeee
Ezzel voltál?
Lapis - Árpádtető nagyon gáz...a sok kanyar miatt tetszetős,d eaz út minősége botrányos
tegnap mentemegy 230at szentendre felé, nm vót rossz
Volt 1 bringaverseny,hegyi szakasz,azt megnéztem!Sok régi haver indult rajta,szurkoltam nekik. Utána végigmentem a pályán. Hunyadi út-Lapis-Árpád tető-Sikonda-Komló-Mánfa-Árpádtető-Lapis.
tekerheted ezerrel a nagykormányt
merre jártál?
Igen,tegnap 50km motoroztam! Egész éjjel jegeltem! Sztem holnap tudok vele dolgozni!

megoldva,Szilveszternél vettem egy újat...
énis az enyémet
az 26éves
vállad már jobb?
Milyen lett a yamaha? Kuplungbowden megoldva?
Nagyon szeretem!
deszép autód van Sanyi
Persze ezt n is tudom. Ki lehet fogni szart. Szoktam nézni a törést is, élek együttfutnak, nem festékes a fekete műanyag cucc sehol, stb.
Pl. múlthéten néztem egy 97-es swiftet. 240-es induló áron. Csuklóból a felnyitott motorháztetőnél virított, hogy Valeo márkájú a fényszóró. Az egy tűrhető minőségű utángyártott darab. Ahogy szépen mentem tovább, műanyag is fehéres ködöl ellátva, mert kisem volt maszkolva rendesen, megyek méghátrább, a hátsó ajtó egyik végében 2 újjnyi, másik oldalon 2 köröm vastagságnyi hézag. Ennek ellenére, és annak ellenére, hogy csak 3 hengeres 1000-es volt, szépen járt a motorja, viszonylag csendben és egyenletesen. Persze nem szeretem azt a 4 kerekűt, amelyik 4 külön guminyomot hagy a porban magaután.
azert meg lehet oket is olni.kollegam vegignezett par suzukit,mire kifogastala nallapotut talalt.a legfontosabb,h ne legyen torve.es ilyen keves van.latott olyat,h nem volt torve,de szet volt hajtva a motor,pedig alig volt benne 150.000km.szoval jol at kell nezni oket is.egy masik ismerosom vett 300-ert suzukit par eve,es mar ugyanennyit rakoltott.hol egy kuplung,ho legy futomu,legutobb a valto volt rossz...
mindezek ellenere en is azt mondom,h megbizhato,de mint minden esetben,itt is vannak szarra hajtott peldanyok.
A nyuszihoz?
Locsolkodtam motorral. Bordányba(kis falu) 2 motoros rendőr is kinn volt. Végigkísértek, de nem piszkált. A falu végénél intettünk, és gooooooooooooooooooo. Jó fejek voltak.
na kihez néztem be tegnap?
Sziasztok. Mármint benyát? Szerintem nagyon változó. Nekem max 7 liter, de lehet fentebb, lentebb is szorítani.
Mit kér 1 ezredes,ha emberi módon van használva? Nem a reklámduma érdekelne,hanem a tuti! Köszi!
Szevasztok! Kellmes Ünnepeket mindenkinek! Szerintetek az FZR-re rámegy az R6os kipufogója egy az egybe?