Na mi ezt két emberrel oldottuk meg. Egyik vákumot szív, másik fujja ott ahol a benzin megy. Nem akarok hülyeséget írni , lehet 2 helyről folyt a benzin.
aha. benzincsap.. és miért van ennyi csatl. lehetőség rajta? Azt vágom, hogy felül a különálló az a vákum.
de, miért 3 db további csatlakozó része van?
Ez csak egy ár megjegyzés volt a többi bolttal szemben. Az nem ac hanem vákumos benyacsap. Van egy vákumcsöved ami ha indul a motor akkor nyit. Így nem folyik el a benzined ha gebasz van.
Urak, valaki aki robogó szerelésben jártas segítsen kicsit. Sajna utoljára nem én nyúltam hozzá, így nemtud mi hol volt.
Konkrétan bekék rakni a helyére a képen lévő vákumos AC-t. A másik képen a Sepia ZZ karbija van. Nagyjából láthaóak a dolgok rajta. Másik. Erre minek AC, mikor a tank jóval magasabban van mint a karbi? Miértnem közvetlenül megy bele? Beköthetem közvetlenül a karbiba a benyát? Amúgyse akarom ráhagyni a keverék képzést. Jobban bízom a saját keverékemben. A különolajzást mint olyat ki akarom majd hagyni...
Szélesebb görgőjű lánchoz természetesen vastagabb lánckerék passzol. Vékony lánchoz nem tudunk tenni vastag kereket, azonban vastag lánchoz technikailag fel lehet szerelni vékony lánckereket. Erre ügyelni kell. idézet.
bakeerr. nagyvason ne keress kisvas cuccot.
Vettem a lökös javításhoz epoxi alapú ragasztót. vettem 4 db 14-es dísztárcsát, és rendeltem hozzá 4 kicsi kör alakú citroen vinyettát a közepükre. A black polish nevű anyagot sajna nem találtam, és ami hasonló lett volna méregdrága. Azért nem akarok új kocsit. Hoz fater melóból parafinolajat, és azzal szépen átkenek mindent. A gond, hogy 3 nap után a por és homok miatt csúnya lesz, de elsőkörben a vasárnapi nap van megcélozva. + egy vanilia illatú műszerfal ápoló került még beszerzésre. Kocsit szerelő csütörtökre vállalta. És majd vasárnap kiderül, mi lesz...
Itt az italmondo-ban találtam, jó kis tuning kerék, 3x annyi, mint a nagyvason szinte az összes típus de ha nem találok máshol, kénytelen leszek..
Kösz.
Ja igen. Gilera RC 50, és vagy 15 éves. A nagyvas.hun megnéztem 2589 darabot, de mind másmilyen, ebben 10 ricni van, ott jobbára 6, vagy tizenvalahány.
Most +nézem, amiket belinkeltél.
1:28-nál ismerős arc? adamfzr
de, miért 3 db további csatlakozó része van?
Konkrétan bekék rakni a helyére a képen lévő vákumos AC-t. A másik képen a Sepia ZZ karbija van. Nagyjából láthaóak a dolgok rajta. Másik. Erre minek AC, mikor a tank jóval magasabban van mint a karbi? Miértnem közvetlenül megy bele? Beköthetem közvetlenül a karbiba a benyát? Amúgyse akarom ráhagyni a keverék képzést. Jobban bízom a saját keverékemben. A különolajzást mint olyat ki akarom majd hagyni...
http://lancszett.hu/lancok-fel...
http://bikerpunks.com/mediavie...
Kompletten raknád be vagy alkatrésznek kéne?
Vettem a lökös javításhoz epoxi alapú ragasztót. vettem 4 db 14-es dísztárcsát, és rendeltem hozzá 4 kicsi kör alakú citroen vinyettát a közepükre. A black polish nevű anyagot sajna nem találtam, és ami hasonló lett volna méregdrága. Azért nem akarok új kocsit. Hoz fater melóból parafinolajat, és azzal szépen átkenek mindent. A gond, hogy 3 nap után a por és homok miatt csúnya lesz, de elsőkörben a vasárnapi nap van megcélozva. + egy vanilia illatú műszerfal ápoló került még beszerzésre. Kocsit szerelő csütörtökre vállalta. És majd vasárnap kiderül, mi lesz...
Kösz.
Most +nézem, amiket belinkeltél.