Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húsvétkor akkorát motoroztam, hogy csak na.
Te hogy állsz a műszakival? Mikor jöttök?
senkit nem érdekel h üzembiztos e vagy nem az se h be tudod e indítani vagy nem vagy füstöt olajat köp
a kötelező dolgoknak kell rajta lenni,és müködnie kell a szabályok szerint még abba is beleköthet h va világító részekben benne van -e az E jelzés,macskaszemről,rendszámvilágitásról,stb nem is beszélve
szoval a nem eredeti fejidomos, sportkipufos gepemmel messze keruljem el azt a helyet?
remiszto,h relative semmi baja nincs a gepemnek,teljesen uzembiztos,megis meghuzhatjak.azok a fredi-beni autok,ahol a labad kiszakad a kocsi aljan meg siman kapnak muszakit.
tizennégyert csúszó kúszó lóvéstól mindenestől ismerős nélkül bárhol levizsgázik
a kpm egyre szigorúbb mindent fotóznak csak a pici hibákat lehet levajazni
tom mert a kocsitkat oda hordom de a moccantást még 1 szer sem mertem bevállalni
Már a Tieden is megkezdődött a mutáció. (az én tankom viszont nem nyekereg)
na fasza,rendesen elvettetek a kedvem.kozbe kollegam is mondta,h epp egy yoshimura dobbal huztak meg egy motort.lesznek megint almatlan ejszakaim,mig eredmenyre jutok.
abba köt bele amibe csak akar
De a pénzecskét ott is szeretik ám,csak szép halkan kell beszélni ,,majdcsak jelbeszéddel
Na vége a munkaidőnek. megyek dógomra. Baumax Tesco, Cib bank, autószerelő. Mozgalmas nap.
inkább idd meg én azt tenném
jobban látszik rajtad mintha benyát vennél
nem ijesztgetunk,mert lassan en is sorba allok,h bekaphassam,es aztan megkaphassam
gyarilag volt,csak valaki letepte.biztos nagyon felt:)
Világítasz, de nem elég fényerővel, nem megfelelő magaságban, mattult kicist a hátsó búra, nem elég erős a féklámpa, a fék lemonyására kicsit későn, vagy a fék mélypontján reagál a lámpa, stb. stb. stb. Van rajtad sapka, esetleg nincs...
Bevont fogalmival pedig szerintem jó eséllyel már csak ott a régi KPM-nél lehet vizsgáztatni. De, várom a fejleményeket majd.
Várjál ha nincs rajta gyárilag akkor nem kell kapaszkodó rá.
A Yoshimura nem a szekér gyári dobja. Máris megbuktál. Új módi szerint ha jól tudom, egy megbukot jármű elbukja a hátralévő néhány napos műszakiját is, mert könyörtelenül bevonják a forgalmi engedélyt. Én nem reckíroznék. (Hogy a bevonás pontosan mit jelet, nemtom)
http://kerekagy.blog.hu/2010/0...
meg jo,h gyorshajtasert nem buntettek meg
1 dologba belekothet,nincs rajta utaskapaszkodo. de addig felteszem a meg le nem festett,felig lecsiszolt ulespupomat,es o is sorba allhat bekapni
mibe kothet bele? nem 1,346723 mp-kent villan fel az index?gumi jo rajta,akksi jo,elektromossag jo,kipuf nem hangos (yoshimura teljesitmenydob,te mar scak tudod milyen:P )motor pocre indul,nem csepegteti az olajat,hanem eszi.fustolni fustol,ha odarantod,de motornak nicns zoldkartyaja. fekek fognak,ferrodol van rajta.kerekek nem utnek.meg ha megbukik,akkor buktam 4000-et.elviszem mashova,oszt kesz.meg aznap
Inkább fizetek 1 kicsivel többet de tutira átmegy a szekér.
És 100000% , hogy ott átmegy a vizsgán ? Elég szőrözősök...
Gratulálok! Isten hozott a szerencsétlenek táborában ! Mosán Te is tiszteletbeli béna vagy.
Megvan igaz csak képekkel illusztrálták. Rája van fessve egy zongora.
no gyerkocok,olyan reg volt mar szo a muszakirol,h ujra elohozom.
ismerkedtem kicsit az arakkal. aszittem tokon lovom magam!
11.000 pez.na mondom itt lehet sorba allni,h bekapjak. megkerdeztem az nkh-t v mit (volt kpm). aszondja 4600. na egybol kerek idopontot,milyen jo is lesz az,csak egy tivornyasestet kell kihagynom,osztan annyi. aszondja forgalmi szama,meg szemelyi.mondom szemelyi nem eleg,nincs nalam a forgalmi.nem.vazzeg.kerdem 13-ara mennyi idopont van meg?aszondja nem sok.ohogy hazudjam le az egrol a csillagokat,betelik az osszes,en meg lejart forgalmival kell rohangaljak,ideges leszek. nem izgatta. lehet szurkolni,h holnap reggelig maradjon idopont 13-ara...
ja csak ugy kivansiagkepp: egy auto muszakija 24.000, NKH-nal 16.000. hulyenek is megeri. inkabb tip-topra rendberakom az autot,es levizsgaztatom 8000rel olcsobban,azt meg eliszom,v veszek benzint. mekkora lehuzas mar! ja es a kijelolt allomasok a 16.000 20%-at is megkapjak.na meg persze jopenzert fel is keszitik a muszakira. hany bort akarnak meg ezek lehuzni az emberrol?