senkit nem érdekel h üzembiztos e vagy nem az se h be tudod e indítani vagy nem vagy füstöt olajat köp
a kötelező dolgoknak kell rajta lenni,és müködnie kell a szabályok szerint még abba is beleköthet h va világító részekben benne van -e az E jelzés,macskaszemről,rendszámvilágitásról,stb nem is beszélve
szoval a nem eredeti fejidomos, sportkipufos gepemmel messze keruljem el azt a helyet?
remiszto,h relative semmi baja nincs a gepemnek,teljesen uzembiztos,megis meghuzhatjak.azok a fredi-beni autok,ahol a labad kiszakad a kocsi aljan meg siman kapnak muszakit.
tizennégyert csúszó kúszó lóvéstól mindenestől ismerős nélkül bárhol levizsgázik
a kpm egyre szigorúbb mindent fotóznak csak a pici hibákat lehet levajazni
tom mert a kocsitkat oda hordom de a moccantást még 1 szer sem mertem bevállalni
na fasza,rendesen elvettetek a kedvem.kozbe kollegam is mondta,h epp egy yoshimura dobbal huztak meg egy motort.lesznek megint almatlan ejszakaim,mig eredmenyre jutok.
Világítasz, de nem elég fényerővel, nem megfelelő magaságban, mattult kicist a hátsó búra, nem elég erős a féklámpa, a fék lemonyására kicsit későn, vagy a fék mélypontján reagál a lámpa, stb. stb. stb. Van rajtad sapka, esetleg nincs...
A Yoshimura nem a szekér gyári dobja. Máris megbuktál. Új módi szerint ha jól tudom, egy megbukot jármű elbukja a hátralévő néhány napos műszakiját is, mert könyörtelenül bevonják a forgalmi engedélyt. Én nem reckíroznék. (Hogy a bevonás pontosan mit jelet, nemtom)
mibe kothet bele? nem 1,346723 mp-kent villan fel az index?gumi jo rajta,akksi jo,elektromossag jo,kipuf nem hangos (yoshimura teljesitmenydob,te mar scak tudod milyen:P )motor pocre indul,nem csepegteti az olajat,hanem eszi.fustolni fustol,ha odarantod,de motornak nicns zoldkartyaja. fekek fognak,ferrodol van rajta.kerekek nem utnek.meg ha megbukik,akkor buktam 4000-et.elviszem mashova,oszt kesz.meg aznap
no gyerkocok,olyan reg volt mar szo a muszakirol,h ujra elohozom.
ismerkedtem kicsit az arakkal. aszittem tokon lovom magam!
11.000 pez.na mondom itt lehet sorba allni,h bekapjak. megkerdeztem az nkh-t v mit (volt kpm). aszondja 4600. na egybol kerek idopontot,milyen jo is lesz az,csak egy tivornyasestet kell kihagynom,osztan annyi. aszondja forgalmi szama,meg szemelyi.mondom szemelyi nem eleg,nincs nalam a forgalmi.nem.vazzeg.kerdem 13-ara mennyi idopont van meg?aszondja nem sok.ohogy hazudjam le az egrol a csillagokat,betelik az osszes,en meg lejart forgalmival kell rohangaljak,ideges leszek. nem izgatta. lehet szurkolni,h holnap reggelig maradjon idopont 13-ara...
ja csak ugy kivansiagkepp: egy auto muszakija 24.000, NKH-nal 16.000. hulyenek is megeri. inkabb tip-topra rendberakom az autot,es levizsgaztatom 8000rel olcsobban,azt meg eliszom,v veszek benzint. mekkora lehuzas mar! ja es a kijelolt allomasok a 16.000 20%-at is megkapjak.na meg persze jopenzert fel is keszitik a muszakira. hany bort akarnak meg ezek lehuzni az emberrol?
Te hogy állsz a műszakival? Mikor jöttök?