Köszi!
Távol álljon tőlem az ilyesmi, hogy előre igyak rá. Öreg vagyok már az ilyen fiatalos lelkesedéshez. Ha jól emlékszek kb 1,5-2 hete mondtam először az asszonynak hogy szerintem megbabásodott.
Ő meg jár mindenféle hókusz-pókusz tanfolyamra, ott mindenki azt mondta hogy á, dehogy, csak a majdnem anyós volt hasonló véleményen velem, de végül is majd kiderül.
No kartársak úgy néz ki össze kell kapnom magam idén ami a motorozást illeti. Mert jövőre már lehet erősen macerás lesz. Szóval hogy a tárgyra térjek kedden megyünk a zasszonnyal ultrahangra.
Ha minden igaz kb. 10 hetes az Egyes Számú Próbagyerek.
Adtak hozzá mindent,csavarokat is.Műszer van fent plusszba,kapcsoló csak egy lesz majd.Jó volt minden,vízkeringetés,olajnyomás,egyszerűen csak melege volt abban az araszolásban.Annó tettem a Gilerára is,mert annak még ventillátora sem volt,dobtam rá egy izmos ventit kapcsolóval,aztán már az se ment fel pirosba!
Lényeg a lényeg,mindenki mást talál helyesnek!Lassan 20 éve még senki se nézte a motoromba a nyomást és még megy szerencsére!Ha túlmelegszik akkor lehet,hogy valami hibás és azt nem jó egy kapcsolóval megcsinálni!Ha mondjuk a városba anyázol egy autóst,1 percig nem figyelsz akkor vége a dalnak! Vagy elromlik a hőfokmutató! Ha meg olaj gondok vannak hiába nyomkodod a kapcsolót!
Navigáció Thomasom,az még lesz rajta! Én teszek rá kapcsolót,mert tapasztaltam felvonuláson,hogy mire bekapcsolt a venti,az már túl meleg volt a motornak!Ilyenkor vékonyabb,náthás hangja lett a motornak,lehet hogy a túl meleg olajtól kevés lett a kenés,(bár van olajhűtő is!)vagy a túl melegtől gyűrűknél csökkent a hézag,de nem szorult meg soha,csak a hangján hallottam hogy melege van!Ilyenkor félreállva pihentettem kicsit,ha visszahűlt rendbe jött.Szóval én teszek rá!
Nem lehet 1 kocsival összehasonlítani. De most komolyan nem jó ha tudod az infót és meg előzheted a bajt 1 kapcsoló ennyi akarod használod nem akarod nem használod. Ezen kár vitázni nem akarod nem rakod fel, én akarom és feszereltem.
Gyula nem kapcsolót rakna. Feldobnak még 6 gombát, meg 8 kijelzőt hozzá, és egy atomórából kiszerelt mechanika hajtaná az egészet. A kapcsoló túl egyszerű.
Hogy lesz így motorozás Húsvét előtt?
Távol álljon tőlem az ilyesmi, hogy előre igyak rá. Öreg vagyok már az ilyen fiatalos lelkesedéshez. Ha jól emlékszek kb 1,5-2 hete mondtam először az asszonynak hogy szerintem megbabásodott.
Ő meg jár mindenféle hókusz-pókusz tanfolyamra, ott mindenki azt mondta hogy á, dehogy, csak a majdnem anyós volt hasonló véleményen velem, de végül is majd kiderül.
Ha minden igaz kb. 10 hetes az Egyes Számú Próbagyerek.
http://sportmotor.hu/motoros_v...
http://www.hardrockmotorsports...