A mai egy sikeres nap. Nyilván szilánkosra törtem ,, a nagyujjamat, és szarrá áztam. Veszélyes ez a mezőgazdaság. A KÖRMÖM NEM BIZTOS HOGY MEGMARAD. És az a kibaszott műtrágyaszóró mégis egybe maradt.
pikk-pakk 230 ez is. Hazafelé nygymamitól vasárnap próbáltam. jááájjj.... Nagyon rémisztő 180-tól, hogy mosódik minden mint egy jó vedókártyával a need for speed.
Lehet, igazad van, de az 50 a melegoldali viszkozitást jelenti, a 20 meg a hidegtűrést.
Egyébként télleg nincs tapasztalatom láncfűrészbe meg repülőmodellbe való motorokkal
Helló mindenkinek. Van 1 fzr 250 exup-om. Az olajcserére SAE20w40se or SAE10w30se et írnak, ám ilyen csak Re-cordban van, az meg kicsit durva lenne. Mit ajánlotok, 20w 50 castrol jó bele, vagy van más ami jó az ilyen magas fordulatú motorhoz?
Még mindig sípol...de a nyomás miatt. Nem záródik rendesen a tank tetején lévő zár-as rész. Megfordítottam a tankot és folyt kifele a benya. Amúgy az a nyomás miatt sípol... kinyitod egyből abba hagyja.
Tee, há ebben van ahol yahama van van ahun honda.. .mivamááá..
Egyébként télleg nincs tapasztalatom láncfűrészbe meg repülőmodellbe való motorokkal
http://sportmotor.hu/motoros_v...