Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja meg nagyon finom savanya dinnye. És hagytak a locsolók sütit is.
A mai egy sikeres nap. Nyilván szilánkosra törtem ,, a nagyujjamat, és szarrá áztam. Veszélyes ez a mezőgazdaság. A KÖRMÖM NEM BIZTOS HOGY MEGMARAD. És az a kibaszott műtrágyaszóró mégis egybe maradt.
Megverlek ! Hót éhes vagyok... Má jojózik a szemem.
Yahonma.
Mivóna marhapöri galuskával.
mégha ábrus kérdené...
Tee, há ebben van ahol yahama van van ahun honda.. .mivamááá..
Nem találom hol kell keresni? .
Mindjárt megnézem
Akkor testvérek 1 alomból származnak tiéd nem yamaha véletlenül.
Dika, enyém is pont ezt csinálja.
Gyula mester kb mikorra várható a műszer? Csak mert akkor ki kell gurulnom a postára mert ezek basznk kijönni ide.
pikk-pakk 230 ez is. Hazafelé nygymamitól vasárnap próbáltam. jááájjj.... Nagyon rémisztő 180-tól, hogy mosódik minden mint egy jó vedókártyával a need for speed.
Lehet, igazad van, de az 50 a melegoldali viszkozitást jelenti, a 20 meg a hidegtűrést.
Egyébként télleg nincs tapasztalatom láncfűrészbe meg repülőmodellbe való motorokkal
nekem nem eszi nemag az mit szól ha meghajtod nyáron? hm? hm? hmM?
azt nehéz elképzelnem, hoyg egy 15éves fzr600 majdnem így menjen.. de ha igen, akkor húú meg hááááá
Jó hát. 20w-nél kisebb ne legyen, mert azt eszi, meg csörögni fog.
álat, 220-230pikkpakk, csak egy gondolat, fék mint álom, kényelmetlen mint szar de simmmán kéne
10w40 félszinti én azt fogom megint beletenni
Helló mindenkinek. Van 1 fzr 250 exup-om. Az olajcserére SAE20w40se or SAE10w30se et írnak, ám ilyen csak Re-cordban van, az meg kicsit durva lenne. Mit ajánlotok, 20w 50 castrol jó bele, vagy van más ami jó az ilyen magas fordulatú motorhoz?
Igen kinyitottam egyből abbahagyta. De ne sípoljon maradjon kussba mikor szerelni akarok mellette ez meg sipákol a fülembe.
Na milyen volt a kawázás Ádámka? Igencsakjólfestmégmindigazamotor versenyre kelt az álmaim gixerjével
Még mindig sípol...de a nyomás miatt. Nem záródik rendesen a tank tetején lévő zár-as rész. Megfordítottam a tankot és folyt kifele a benya. Amúgy az a nyomás miatt sípol... kinyitod egyből abba hagyja.
JÓ jó tudom messze van a farkastól akkor legyen Thomas a kis mozdony füttye.
Na tess hallgatni a farkasom.
http://sportmotor.hu/motoros_v...