nem azt mondom,h hibatlan,de pl asszonyek a peugeotjukba beleraktak tobb,mint 100.000kmt-t (majdnem napi szinten szeged-bp, + par parizs,olaszorszag,stb), es minimalis hibai voltak.konkretan kopo alkatreszek csak.ez ha jol emlexem egy diesel peugeot kombi volt.se ek,se szivattyu problema nem volt. megkerdeztem egy 1.4 HDi tulajt,azt mondta,nincs az a penz,amiert elcserelne.pedig akkor mar tobb tizezret belerakott. szoval en nem hiszek az eloiteletekben, inkabb a tapasztalatnak.pl berlingot mar tuti nem vennek , de egy renault 19-est minden tovabbi nelkul.mar 3 embertol is hallottam,h megbizhatoak,es meg egy sem mondta, h egy nagy rakas kaki... renault megane-t,meg scenicet soha,mert arrol is rosszat hallottam.
v.színű ez az. Dieselt szerintem csak teherautóban érdemes venni, és ha valaki jön nekem a kevés fogyasztással, akkor én jövök a benzin/gázos kombóval.
1 előnye van a dieselnek, a nyomaték. Qva jó dolog az 1.9-es szívó citroen motorban is, hogy még 5-dikben is gurul alapjáraton. Kerek 30-as tempóval.
Ez melyik Pezsó motor is? Amelyiknél típushiba, hogy elnyírja a lendkerék éket? Ja, nem, bocs, az a 2.0 HDI... ez az ugye, amelyikre 600 000 egy nagynyomású szivattyú?
Egy 307-essel megjártam 2 éve GYőrt Debrecenből, és ott is hajtottam 3 napot (céges)
Kényelmes, jól megy, rádiót a kormányról kapcsolgattam, kocsi várta mikor elfordítottam a kulcsot a bluetooth jelet a telefonomtól a kihangosításhoz, stb, de reggel 2-3. reszelésre indult csak, és autópályán elengedett kormánynál csúnyán szalagkorlátnak tartott. Tartom magam a franciás kijelentésemhez.
na azert ezt igy ne jeltsd ki.a peugeot 206 1.4HDi-nel jobbat nem igazan hiszem,h akarhatsz.ar-ertek kategoriaban messze felulmulhatatlan! fogyasztasa (mivel diesel,es kicsi motor) nevetsegesen alacsony. nagyon jo kezdo autonak,dinamikus,meg a klimat is elbirja a motor.nem rohad,kiforrott konstrukcio. ne mmellesleg lehet tuningolni,csipkezni,gyonyoruen! mivel sok va nbelole,hasznalt alkatresz dogivel van,ujak,utangyartottak orult olcson! en iyleneket neztem,de sajna 800-nal kezdodnek,igy lett a hyundai... a kovetkezo gep tuti 206 lesz,esetleg 207, v 307 ha elengedhetem magamat:) ha meg tobb,mint fel millat keresek havonta,akkor cc
alap kovetelmeny.multkor beledurrantunk haverommal es bnoinkkel egy BMW-be.a faszi orjongve ugrott ki,rohan felenk,h szettep,meg jovunk egy felnivel,stb. stb. stb. mi teljes lelki nyugalommal kiszalltunk,kozbe haverom mar beszelt a kozponttal,es kert egy rendort. csak annyit mondott,h siessenek,mert habzo szajjal jon felenk a tulaj.a faszikam egybol mas nyelven beszelt.meg aztan segitett is nekunk,mert uzemkeptelenne valt a kocsink...
aaaa.mar megvan,fekete.pedig feher jobb lett volna,de ugyanebbe az arba vettem.
amugy pont most adtam el egy ilyen netezos/"majdnem jatszos" gepet,28-ba vittek el.me' nem szoltal,h kell? mar csak egy gyengusz gep van 14-e'
Engem igazoltattak motorral vasárnap. Illetvehát.... Túrnám a papíropkat, aszongya hagyja... fújjon. Namondom, ez gyors volt.
Sipogott a ketyere keveset, oszt kaptam egy jó utat beszólást, oszt gó !
Polgárőrként sokat szolgáltam Golfban,és Swiftben is,utóbbi kényelmesebb volt,viszont sérülékenyebb,hátsó sárvédők leszakadtak,és rászaladtunk egy Citroen-re, motorháztető púpos lett.A Golfba meg mindig defektet kaptunk,a gyári gumi valahogy nem volt a helyzet magaslatán.Persze jó állapotban olcsóé elfogadnám mindkettőt.
Gratula a próbagyermekhez...
Nekem az állattartó gazdálkodás vett el minimum 15 évet az életemből. Most tartok ott amit kb. 25-28 évesen szerettem volna elérni. Ez van.
v.színű ez az. Dieselt szerintem csak teherautóban érdemes venni, és ha valaki jön nekem a kevés fogyasztással, akkor én jövök a benzin/gázos kombóval.
1 előnye van a dieselnek, a nyomaték. Qva jó dolog az 1.9-es szívó citroen motorban is, hogy még 5-dikben is gurul alapjáraton. Kerek 30-as tempóval.
Kényelmes, jól megy, rádiót a kormányról kapcsolgattam, kocsi várta mikor elfordítottam a kulcsot a bluetooth jelet a telefonomtól a kihangosításhoz, stb, de reggel 2-3. reszelésre indult csak, és autópályán elengedett kormánynál csúnyán szalagkorlátnak tartott. Tartom magam a franciás kijelentésemhez.
amugy pont most adtam el egy ilyen netezos/"majdnem jatszos" gepet,28-ba vittek el.me' nem szoltal,h kell? mar csak egy gyengusz gep van 14-e'
Sipogott a ketyere keveset, oszt kaptam egy jó utat beszólást, oszt gó !
viccccc
Viszont csörög a pizsi. Megyek mert várnak...
Cakát !
Ezek közül egyik se visz majd virágot a sírodra. De ez a téma inkább sör mellé való nem ide.