Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azt mondom,h hibatlan,de pl asszonyek a peugeotjukba beleraktak tobb,mint 100.000kmt-t (majdnem napi szinten szeged-bp, + par parizs,olaszorszag,stb), es minimalis hibai voltak.konkretan kopo alkatreszek csak.ez ha jol emlexem egy diesel peugeot kombi volt.se ek,se szivattyu problema nem volt. megkerdeztem egy 1.4 HDi tulajt,azt mondta,nincs az a penz,amiert elcserelne.pedig akkor mar tobb tizezret belerakott. szoval en nem hiszek az eloiteletekben, inkabb a tapasztalatnak.pl berlingot mar tuti nem vennek , de egy renault 19-est minden tovabbi nelkul.mar 3 embertol is hallottam,h megbizhatoak,es meg egy sem mondta, h egy nagy rakas kaki... renault megane-t,meg scenicet soha,mert arrol is rosszat hallottam.

Gratula a próbagyermekhez...
No kartársak hivatalosan is megerősítve a dolog. Az Egyes Számú Próbagyerek cc. 13 hetes.

Nekem az állattartó gazdálkodás vett el minimum 15 évet az életemből. Most tartok ott amit kb. 25-28 évesen szerettem volna elérni. Ez van.
Ja, meg hogy könnyebb seftes üzemanyaghoz jutni..

v.színű ez az. Dieselt szerintem csak teherautóban érdemes venni, és ha valaki jön nekem a kevés fogyasztással, akkor én jövök a benzin/gázos kombóval.
1 előnye van a dieselnek, a nyomaték. Qva jó dolog az 1.9-es szívó citroen motorban is, hogy még 5-dikben is gurul alapjáraton. Kerek 30-as tempóval.
Ez melyik Pezsó motor is? Amelyiknél típushiba, hogy elnyírja a lendkerék éket? Ja, nem, bocs, az a 2.0 HDI... ez az ugye, amelyikre 600 000 egy nagynyomású szivattyú?
Egy 307-essel megjártam 2 éve GYőrt Debrecenből, és ott is hajtottam 3 napot (céges)
Kényelmes, jól megy, rádiót a kormányról kapcsolgattam, kocsi várta mikor elfordítottam a kulcsot a bluetooth jelet a telefonomtól a kihangosításhoz, stb, de reggel 2-3. reszelésre indult csak, és autópályán elengedett kormánynál csúnyán szalagkorlátnak tartott. Tartom magam a franciás kijelentésemhez.
na azert ezt igy ne jeltsd ki.a peugeot 206 1.4HDi-nel jobbat nem igazan hiszem,h akarhatsz.ar-ertek kategoriaban messze felulmulhatatlan! fogyasztasa (mivel diesel,es kicsi motor) nevetsegesen alacsony. nagyon jo kezdo autonak,dinamikus,meg a klimat is elbirja a motor.nem rohad,kiforrott konstrukcio. ne mmellesleg lehet tuningolni,csipkezni,gyonyoruen! mivel sok va nbelole,hasznalt alkatresz dogivel van,ujak,utangyartottak orult olcson! en iyleneket neztem,de sajna 800-nal kezdodnek,igy lett a hyundai... a kovetkezo gep tuti 206 lesz,esetleg 207, v 307 ha elengedhetem magamat:) ha meg tobb,mint fel millat keresek havonta,akkor cc
alap kovetelmeny.multkor beledurrantunk haverommal es bnoinkkel egy BMW-be.a faszi orjongve ugrott ki,rohan felenk,h szettep,meg jovunk egy felnivel,stb. stb. stb. mi teljes lelki nyugalommal kiszalltunk,kozbe haverom mar beszelt a kozponttal,es kert egy rendort. csak annyit mondott,h siessenek,mert habzo szajjal jon felenk a tulaj.a faszikam egybol mas nyelven beszelt.meg aztan segitett is nekunk,mert uzemkeptelenne valt a kocsink...
aaaa.mar megvan,fekete.pedig feher jobb lett volna,de ugyanebbe az arba vettem.
amugy pont most adtam el egy ilyen netezos/"majdnem jatszos" gepet,28-ba vittek el.me' nem szoltal,h kell? mar csak egy gyengusz gep van 14-e'
Engem igazoltattak motorral vasárnap. Illetvehát.... Túrnám a papíropkat, aszongya hagyja... fújjon. Namondom, ez gyors volt.
Sipogott a ketyere keveset, oszt kaptam egy jó utat beszólást, oszt gó !
Reggelt! Én motoroztam vasárnap. Hétfőn pihi volt. SEMMIT sem csináltam ! Most megin meló.
Amúgy jól vagytok?Mindenki túlélte a tegnapi tivornyázást,és sikerült megúszni egy igazoltatást?Én még a biciklit se vettem elő!
Polgárőrként sokat szolgáltam Golfban,és Swiftben is,utóbbi kényelmesebb volt,viszont sérülékenyebb,hátsó sárvédők leszakadtak,és rászaladtunk egy Citroen-re, motorháztető púpos lett.A Golfba meg mindig defektet kaptunk,a gyári gumi valahogy nem volt a helyzet magaslatán.Persze jó állapotban olcsóé elfogadnám mindkettőt.
Hát ja. Hálisten még nem vagyok vén szar.
Viszont csörög a pizsi. Megyek mert várnak...
Cakát !
Én nemrég értem haza, 230 km 2,5 óra, fele esőben, szar országúton. Ittam egy pár korty vilmost, amit a nyúl hozott
Elfogyott a sörike és az álom is húz az ágyikóba. JÓ éjt mindenkinek és széles utat.
De a jó az egészbe itt új haverokat találtam akikkel van legalább közös téma. MOTOOOOOOOOR
Én sör mellett vagyok 2ó alatt már az 5.
Ja jó kis MILF sex.
Látom nem voltál még 35 éves. (akkor valószínűleg nem így fogod gondolni)
Idő, pénz, karrier - semmi jelentőségük nincs.
Ezek közül egyik se visz majd virágot a sírodra. De ez a téma inkább sör mellé való nem ide.