Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kipróbáltam mükszik csinálom is meg most.
Lehet mindjárt válaszolok magamnak.
Ha meg Zsoltit zavarja majd lefesti.(sárgára)
Harcban kopott meg az évek folyamán,így eredeti.
A képen a bal oldali két piszkosfehér vezeték jön a gombáról és az elől látható csatlakozóba van bekötve. Akár a csatlakozóból is viheted a két szálat a kapcsolóhoz.
1 fekete spréjjj nem ártene annak a karnak.
Ha a művelet sikeres,akkor erre a két vezetékre kell(valahol)rákötni a kapcsoló két vezetékét.
A kép közepén találod a hőfokkapcsoló gombát.Abból lefelé indul két vezeték.
Ha ezt a két tűzőcsatlakozót lehúzod és a gyújtáskapcsolót bekapcsolva összeérinted,akkor üzemel a ventilátor.
Próbáld ki!
No akkor először is kell keresned egy ilyet:(gondolom a 250-esen is így van)
ha lefenykepezed nekem a ventid csatlakozojat,talan tudok segiteni.asszem 3 szalas.bar ha kimered,h hol kap 12 voltot,akkor ugy is jo!
mert ha minden igaz egy a pozitiv,ketto pedig megy a hokapcsolohoz.na arra a kettore kell a kezikapcsolot radugni.
Értem. Akkor az én billentyűzetem tényleg közelebb van.
Segíteni kéne a bekötésben, de csak szóban. Mindketten kuva messze laktok, és amúgy is Én szeretnék végre valami problémát megoldani a motoron...azt mondta ábrus, zsoltién úgyis beköti, no erre fel kértem akkor én, hogy legyen pár kép arról, hogyan kell, hogy Én is meg tudjam csinálni itthon... ennyi a történet.

Szombaton ki jön?Jó lenne találkozni
neeeem,hozza. te pest alatt laksz,en meg szegeden.
jut eszembe szegediek! keszuljetek,hamarosan zarjak az uj hidat,meg tobb dugo! ja es asszem a 4-es villamos vonalat is el akarjak kezdeni felujitani.lassan mar csak a mellekutcak jarhatoak itt
Mihez vagyok közelebb,a monitorhoz?
igen a kezi kapcsolorol van szo,de sztem nem elmagyarazni kell,hanem bekotni:) es valoszinu te kozelebb vagy,mint en:)

a masik,h mar nem emlexem,hogyan csinaltuk.asszem a ventihez volt bekotve a kapcsolo,de nem tudom melyik vezetekekre. latnom kellene...
A kézi kapcsolót? Most kapcsolok! Akkor miért én magyarázzam el ha Ön kötötte be?( és tudja is hogy hová)
be van kotve neki,csak anno raktam ra egy + kapcsolot,h a dugoban hamarabb bekapcsoltam kezzel,igy hamarabb hutotte,kesobb melegedett fel a viz.konkretan parhuzamosan volt kotve a hofokkapcsoloval. ezt most valaki kikototte,es szeretne visszakottetni
Amíg csak egy kis olajszivárgás van addig én nem foglalkoznék vele.
A reptéren ezt úgy mondták hogy a rep(ülés)biztonságot nem befolyásolja,mehettek.
Várj, megprószálom akkor kitalálni.
Amíg nem folyik össze a víz az olajjal, szarja le. Ügyes vagyok?
Neked melyik verzió volt? Nincs bekötve a hőfokkapcsoló vagy kézi kapcsolót akarsz rá?
Általában rávezetni valamire.
Ha a hűtősapit levéve a víz tetején látszik az olaj,nehezen indul és ilyenkor a gyertyát kivéve vízcsepp van rajta,fogy a víz a rendszerből na olyankor gond van.
Akkor h.fejtömítés csere.De addig?
vazze' neztem vagy 10mp-ig ,h hol a blokk,mire rajottem,h ez csak egy makett:DDD
Reggelt harcosok. Szépen süt a nap. Ideális átmennem asszonyhoz Töki, szombaton haza tudnál dobni a mulatság után? mert akkor elméletileg simán mehetnék...csak utána családi húsvétolás lesz feltétlen itthon kell lennem.
Mi ez a kiabálás itt korán reggel?