viccelsz? Neki telik új motorra is. Egyébként fater a kórházban laboros, úgyhogy a rendelési idő előtt 10 percel már ott voltam. Az előttem lévő gyerek Dombi Tibi volt (DVSC). Pár szót váltottunk is.
És amit leírtál azok elég feltűnő jelek?
A dokin meg nem csodálkozom.Itt futtattad magad egy csomó képen hogy milyen jól vagy,nem? Valószínű Ő is látta.
Tudtommal semmi. Akkor van gond, ha fogyik nagyon az olaj, vagy hígul az olaj. Erős melegedés, és alu hengerfej csavarodás, tönkremenés, motor elbontás, Tomi motorja újulás.
Rosszul gondolom?
Hírek "állapotom" kapcsán. Doki aszonta letehetem a botot, meg hogy elmehetek.... Vagy elmebeteg?
Nekem nincs macskám, de ha hegerfej tömítés kifelé enged, a víz felé is engedhet, és máris kész a hengerfejes 600-as. Bár, ha jól átgondolom... Közel laksz, ha megdöglött a vas elbontod, és Én jól járok.
Meg van a megoldás. Csak persely kell a csapágyba. Ugye adott a régi villa belseje. Na most vége levág,akkorára hogy a persely elférjen, és már nem is mozog. Zseni vagyok.
A dokin meg nem csodálkozom.Itt futtattad magad egy csomó képen hogy milyen jól vagy,nem? Valószínű Ő is látta.
Rosszul gondolom?
Hírek "állapotom" kapcsán. Doki aszonta letehetem a botot, meg hogy elmehetek.... Vagy elmebeteg?
Vigyorogsz mint állat?
Sárgával, hogy állsz? idomozás?gumizás?