Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képek? Leírás?
Helló cicás!
Segitesz nekem?
Olaj fojt a hengerfejtömitésnél/ jobb sarok/
jó szokás szerint behúztam frankón fbs el, prímán meg is állt,DE a helybéli munka nélkül maradt szerelők azzal fenyegetőznek h összefolyik az olaj a vizzel és hengerfejes leszek,,,ezé majd ők megcsinálják,de szerinted kicseréljem a hengerfejtömítést?nem akarok feleslegesen bontogatni jah meg költeni sem,csak ha muszály
Be lett.
Hoplá hoplá.. itthon a sárga
Holnap fzr tali?
Tudom, hogy kurvára mindegy, de mikor kötöd be a ventilátort?
Nem gondoltam hogy ezt ki kell tennem a gyengébbek kedvéért:
Még Hitler hagyta rám
Nekem van egy makettem, papírra kinyomtattam egy R1-et, ki kell vágni és összeragasztani. Majd ha megélem a nyugdíjas kort akkor megcsinálom és lefényképezem!
Baz+, hol lehet ekkora gyufát kapni? pont jó lenne nekem a kandallóba begyújtani
Ez a hátsó tárcsa elég furi?!
Mi ez ? Olyan mint az úton az állrendőrök!
ÁÁÁÁÁÁÁ a gyufásdoboz egy rekordkisérlet eredménye
Mikor a kis képen láttam akkor na ez új. De így már jobb jó nagy darab
makett.
akko most bedőltél vagy nem?
Kitudja nyertél a lottón és most azért osztottad meg hogy csorgassuk a nyálunk te új motort vettél.
mi más lenne ultrass?
helyes, a blokk már látott pályát, meg a fék és a villa is. Bár a villa nekem nem tetszett a pringen, kíváncsi vagyok neked hogy fog viselkedni. Az szét lett szedve nálad?
szerintem azért ment mögötte, hogy felvegye, nem azért, mert nem tudta megelőzni
azt hittem igazi.
Mai szerzeményem:
Tetszik?
még majd meglátom. ami tuti, h vecsésen leszek, aztán irány monorral egy pár dragon supercorsáért, és utána gumishoz, vagy fene tudja hova, ahol felrakják nekem szombaton.

ha utána elérek valahova, akkor lehet odamegyek.. az a gokart nem hangzik rosszul, azt is imádom. de ha más nem, akkor az lenne a legjobb, ha te is motorral, és citadellán tali 4kor.
Cabrio autóba is ugyanez. Biztonságosabb, és a hosszúcombú szőke is melléfér az embernek.
Én ilyenen gondolkodtam autóban...:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_cab
rio_1.8i-16v_bertone-3731116
150 km menekülés az eső elől nyem kapott el