Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Anyagias vagy
Tessék úgy viselkedni mint az újgazdagok, ugyanazt a cuccot két ajánlat közül a drágábbik helyen veszik meg.
hirdetésbe 5e van
FZR üléspúp 6ezer
Nyugtass meg hogy eddig nem így jártál vele.
Nincs jelentősége hogy eddig mi volt. A lényeg hogy jó legyen.
Egyébként hogy érthető legyen: a képen minden a helyén van (ez poti 250-ese) nálad viszont a hármas karburátorban fel volt cserélve a két fúvóka. (a főfuvi 107,5-es, a startert meg most fejből nem tudom de talán 62,5-es)
Sziasztok!

Nincs rajta az AC pumpa :( Nincs valakinek olcsón egy hozzá? Mindegy milyen csak menjen vele. Illetve hol tudok hozzá olcsón akksit szerezni?
nem tudtam,csak azt,hogy valami nem az igazi! azt tudom,hogy én nem szedtem szét!
Sanya ne aluggyá.
Nem, a műanyag keményebb és a tűt zabálja meg jobban. (a lyukak egész épek a súbereken, hacsak valami véletlen felcserélődés folytán nem ezek a tűk kerültek bele a jobbak helyett)
Nyilván nem a legjobb de eddig is ment valahogy.
Szerda délelőtt kiderül hogy mit szól a blokk az én elképzeléseimhez. (helyretettem ezt-azt a karburátorokban)
Nem tudom hogy mennyire tudtad hogy a 3-as henger gyakorlatilag csak negyedgázig működött. (mivel a főfúvóka valami anomália folytán helyet cserélt az indító fúvókával, amin viszont kb. tűszúrásnyi lyuk van)
Szóval meglátjuk hogy mit szól egy nagyjából gyári beállításhoz.
Ez elég durva.
Igen... De mitől? Lötyögött a lyukban? Akkor a lyuk is kopott...
sziasztok! Józsi ez a suber tű? nagy a gáz?
Ehhez képest?
Ferdére van kopva?
Robeszé
sajna csak holnap tudok képeket felrakni ,mert 24-ezek.
Ezt azért megosztom, hátha látott már valaki ilyet.
1családi ház 2,5 +nappali ,gondolom van fürdő szoba képwket is raktam föl,de most telóról vagyok nem tudok feltenni,ágynemű van,de aki finnyás hozhat magának.
Gondolom a szobák a pároké lesz(csak hetero párok érnek ) a többiek meg ahol elférnek
Kérünk képeket.
Hát úgy alakult,hogy több időm,kevesebb munkám van idén,és ráadásul több kollégám vett idén motort.Na most elkezdett a fenekem megint bizseregni,de valami kényelmes,szintén megbízható gép után.
Utána néztem a fórumokon,népítélet stb... melyik motorra mondják hogy okés.Hát a TDM lett belőle.Nagyon nyomatékos lassú fordulatú gép (mindíg várom a fordulatot,de nem jön és megy mint állat) és kényelmes.Mikor hoztam haza,észre se vettem és 210 Km/h-val mentem M3-ason.Remélem nem fotóztak le!
Lehet hogy eldugult a levegö beeresztő lyuk a tank tetején. Etz csinált nekem ilyet.
Émmán egyszer feliratkoztam. ( előzmény)
Tényleg kellene már némi infó. Szállás milyen? Ágynemű? Törölköző? Melwgvíz? Különszobák fürdővel, vagy hogy?