Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmondod mennyi kifizetem!
Hétfőn és kedden este 6-ig dolgozom. Szerdán és csütörtökön este 6-tól reggel 6-ig. Pénteken Pécsre megyünk. A szombat meg ugye startnap.
A körülményekre való tekintettel annyit tehetek érted hogy ha holnap vagy hétfőn lebillented az utánfutóról itt az udvaron (hétfőn a nejem itthon lesz) akkor belenézek. (meg ha kell akkor a karbit esetleg megultrahangosmosózom éjszakásban)
ha szembe álsz a motorral akkor a 2jobb oldali szemétkedik!
az van!
Szikra van?
ha leviszem hozzád nem néznéd meg nekem?
azokhoz nem nyultunk!
Persze.
A kérdés arra irányult hogy telószerelés közben lett-e piszkálva a trafó és a pipák környéke. (azaz lehúztál-e ott valamit, mert megesik hogy ilyenkor esetleg felcserélődik a gyújtássorrend és pont ezt csinálja)
Józsi lehet egy nagy kérdésem?
Bár nemrég még ezt sem sok választotta el a lapos változattól.
a kábeleket megnéztem,de pont azért,mert már tegnap se indult!
Köszi de a garázsban ez is elmegy. (az csak annyiban jobb hogy kevesebb helyet foglal)
Sanyám közben hívott hogy net az kell neki hogy minden oké legyen.
A garázsban persze nem látja a wifit, hiába is akarnám mert kellene hozzá a TP link szoftvere. (amit ugye sötét monitor mellett nehézkes telepíteni)
Behoztam, felteszem a benti gép helyett (persze az alap hogy az usb-s egeret nem látja) kap netet ugyanúgy bejelentkezek és semmi a nagy monitoron is.
Újratelepítem az egészet nettel, szépen végigmegy, gratulál, megköszöni, újraindítás most-elindul, monitort kikapcsol, visszakapcsol, bejelentkező kép, jelszó megad aztán üzemel a rendszer-sötétség egy működő egérmutatóval.
Ennyit a linuxról.
Szeretnél helyette lapos 17 est?
Szia. Linuxhoz sajna nem értek
Átadom. Voltam bent nála tegnap, 12 öltéssel a hasán üldögélt és nézte az f1 szabadedzést.
Hozzányúltál a trafókhoz vagy a pipákhoz?
és csak 2henger probálkozik az indittással!
sziasztok! segitsetek nekem,mert ismét szopat a motorom és a felgyujtás határán vagyok! Most hogy kész a teleszkóp nem indul el! néha pöffent egy k...va nagyot! gyertya ki tiszta korom! takarittás vissza rak,de nem indul! persze egy héttel a találkozó elött!
Feribának mielőbbi gyógyulást!
Ma szerettemvolna tankpad matricát venni Debiben,bent is voltunk de a gyerek lusta volt elhozni 1200ft lett volna,posta költség meg előre utalással 600ft,kézhez meg 1300ft lett volna,így csak megķöszöntem neki

Üdv mindenkinek
Egyébként helló mindenkinek.