Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt!
Durva vót!
Én épp melóztam és "csak" láttam az ablakból szakadni. (az asszony meg épp jött haza a busszal ott a vasúti felüljárós képen) Mindenki megállt és tekert fel a járdára (ha tudott)
az ugy keménY
lent dunaujvárosba?
Ujváros mekdonác
te pupu ez hol van,mert lassan végzek a csónak pumpálásával!
200 km-nél tankoltam rá 10,9-t, de elég jó időt jöttem haza is Nagyobb baj, hogy kellett bele töltenem kb. 1,5 dl olajat, kb. 500 km-re hiába, ez a meleg igénybe veszi a tekknikát
Viszont jók lettek az onbórdok, a hazafelé vezető majdnek teljes, annyi láccik, picit eltér a vizszintestől, és húzatáskor bizonyos fordulaton megremeg, de éles a kép (HD-ben van)
Az egész út alatt csak 1x próbáltak megölni, az is rajta van
Ábrus mekdonác
Volt 2db I8 is de azokról lecsúsztunk...
Du 2-re értem haza, 7.7L fogyasztott a verda. Tied mennyit szittyózott?
képek
hátha valakit még érdekel nem tudom sikerült e feltölteni...
Bosh féle elektromos is ilyen érzékeny,dupla villogással jelezte ha kiégett egy izzó.Okos megoldás volt akkor,csak Lednél már felesleges,becsapni viszont nem egyszerű.
Ja, de a kb. 50% kitöltési tényezővel is 15W a 5W-os ellenállásra... nekem ellenkezne a műszaki érzékemmel, hogy így oldjam meg

A Frézi relé ennyire terhelés függő? Milyen van benne, bimetallos, mint a Trabantban?
Persze,a Ledes index a megoldás,csak van aki nem akarja lecserélni.
Mivel impulzus üzemben dolgoznak,annyira azért nem melegednek.Jobb lett volna két nyolc wattos,de akár hűteni is lehet.
Hát ha nem lyukas a rendszer,nem folyik túl karbi,akkor a pumpa nyomáskapcsolója kampec.Elvileg van benne egy membrán,azt nyomja a benzin,az meg a kapcsolót,ha kilyukadt,nem áll le.
4 ohm Gyulám, nem figyeltél, mikor az Ohm törvényt tanították
Ez az ellenállás 36 W-ot disszipálna, az OK, hogy kb. ennyi a két izzó, ami helyett pár W LED van, de ez melegedni fog, mint a barom
Nem hiszem, hogy ez a megoldás.
Mlas jól számolta mert neked csak azt az 5W-ot kell pótolni,Pupunak lámpákat kellett helyettesíteni velük.
ac pumpáról van valami gondolatod
Pupunak se sorba kellett,ez nem soros áramkorlátozó,hanem söntellenállás,csak két 2,2 ohm kellett volna sorba kötve.Ezért mondtam Pupunak hogy négyet vegyen.Tehát kb.4 ohm kell a Ledes ilámpákkkal párhuzamosan kötni.hogy az izzós index normál ütemben villogtasson.
köszönöm szépen
2,2 ohm, párhuzamosan kötve melegít 60W-al (amíg le nem ég) nem csoda, hogy meleg Robinak...
Neked sorba kellett, az más tészta.
Bocs, 33 ohmost keress, az a szabvány érték, az jó lesz, kb. 2 cm hosszú kerámia rudacska, ne hagyd, hogy valami drága xart rádpalizzanak.