Durva vót!
Én épp melóztam és "csak" láttam az ablakból szakadni. (az asszony meg épp jött haza a busszal ott a vasúti felüljárós képen) Mindenki megállt és tekert fel a járdára (ha tudott)
200 km-nél tankoltam rá 10,9-t, de elég jó időt jöttem haza is Nagyobb baj, hogy kellett bele töltenem kb. 1,5 dl olajat, kb. 500 km-re hiába, ez a meleg igénybe veszi a tekknikát
Viszont jók lettek az onbórdok, a hazafelé vezető majdnek teljes, annyi láccik, picit eltér a vizszintestől, és húzatáskor bizonyos fordulaton megremeg, de éles a kép (HD-ben van)
Az egész út alatt csak 1x próbáltak megölni, az is rajta van
Bosh féle elektromos is ilyen érzékeny,dupla villogással jelezte ha kiégett egy izzó.Okos megoldás volt akkor,csak Lednél már felesleges,becsapni viszont nem egyszerű.
Hát ha nem lyukas a rendszer,nem folyik túl karbi,akkor a pumpa nyomáskapcsolója kampec.Elvileg van benne egy membrán,azt nyomja a benzin,az meg a kapcsolót,ha kilyukadt,nem áll le.
4 ohm Gyulám, nem figyeltél, mikor az Ohm törvényt tanították
Ez az ellenállás 36 W-ot disszipálna, az OK, hogy kb. ennyi a két izzó, ami helyett pár W LED van, de ez melegedni fog, mint a barom
Nem hiszem, hogy ez a megoldás.
Pupunak se sorba kellett,ez nem soros áramkorlátozó,hanem söntellenállás,csak két 2,2 ohm kellett volna sorba kötve.Ezért mondtam Pupunak hogy négyet vegyen.Tehát kb.4 ohm kell a Ledes ilámpákkkal párhuzamosan kötni.hogy az izzós index normál ütemben villogtasson.
Én épp melóztam és "csak" láttam az ablakból szakadni. (az asszony meg épp jött haza a busszal ott a vasúti felüljárós képen) Mindenki megállt és tekert fel a járdára (ha tudott)
Viszont jók lettek az onbórdok, a hazafelé vezető majdnek teljes, annyi láccik, picit eltér a vizszintestől, és húzatáskor bizonyos fordulaton megremeg, de éles a kép (HD-ben van)
Az egész út alatt csak 1x próbáltak megölni, az is rajta van
képek
hátha valakit még érdekel nem tudom sikerült e feltölteni...
A Frézi relé ennyire terhelés függő? Milyen van benne, bimetallos, mint a Trabantban?
Ez az ellenállás 36 W-ot disszipálna, az OK, hogy kb. ennyi a két izzó, ami helyett pár W LED van, de ez melegedni fog, mint a barom
Nem hiszem, hogy ez a megoldás.
Neked sorba kellett, az más tészta.