Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy jó lenne találkozni veletek már ismét jó volt a Pap szigeti találkozó is!
Te nem jössz Laci?Arra megyek Szolnoknak,aztán jobbra,majd balra madarasnak.
Ja hát ilyenem nincs.
Köszönöm szépen a felajánlást még meglátom mi lesz a motorral illetve a melóval.
Amúgy már nem vagyok Unixos de azért a kapcsolatok megmaradtak. Igazából ezt a szezont kéne még kihúznom ezzel az akksival aztán jövő tavasszal veszek bele másikat.
merre mész, Gyulus? Tudunk integetni?
Én az elektronikus szulfátoldóra gondoltam, kb. 200A/1kHz-ez veri le a szulfátot, ill. visszabontja. Van lötyi is, de az nem sokat ér.
Szerintem is szulfátos már,ki kéne mosni szulfátlanítóval,friss savval felönteni és tölteni.Te Unixos vagy lehet van a cégnek akku ápolója.Én is dolgozom még szombaton,egy körül indulok,és nekem is 3.5-óra a menetidő.Ha az akkud jó lesz,eljöhetsz.
Teljesen sosem merült eddig le csak gyenge volt és nem forgatta eléggé az önindítót. Most merült le szinte teljesen.Múlt szombaton mentem vele utoljára. Mi ez a szulfátlanító? Kb 3 éves akksi.
Ú az kemény! Jobbulást neki!
Sziasztok. Uviferi üzeni hogy tiszató részéről sztornó. Tegnap műtötték gyomor fekéllyel.
Attól nem lehet Baja. hisz a generátor is úgy tölti... az rosszabb, hogy nyilván hagytad már lemerülni máskor is, és úgy tárolva elszulfátosodnak a lemezek, és end. Szulfátlanítóval lehet próbálkozni, ha pár éves az akksi, öregebbnél már hiába.
Üdv.hátha valaki tudnasegiteni.95-ös 600 as4jh fzr.tavaszal pucoltamki a karbit minden jólett.szépenment.most elkezdte azt produkálni,hogy öt-hatban 160 nál jobban nem pörögki:(4dikben közel 160. valaki tudna tanácsolni valamit megköszönöm.
Gondoltam most kimegyek megnézem erre foson van az akksim. Már a múltkor is töltenem kellett de most egy hét alatt lemerült.
Lehet attól az akksinak baja vagy valami más elektronikának hogy úgy töltöttem hogy nem vettem le a sarukat hanem a helyén? Nem sokat max 20percet.
Szép jó reggelt!
Amikor az asszonynak mondtam csak lesett hogy az avontól gumit?
Jó reggelt!
Szóval akkor nem Adonyba lesz mégsem? Ezt sajnálom. Nekem a Tisza-tó kurva messze van és időben sem férek bele mert szombaton még melózok szerintem délelőtt.

Pupu te rájöttél hogy mitől lehet ez a probléma?
Szívesen motorozok veled, de olyanra ne vigyél többet! Nagyon vártam, hogy haza érjek! Csodálkozok, hogy Ati nem volt velünk! Ő hozza mindig az esőt!
wowww
Avon? valami ilyesmit az asszony is szokott rendelni