Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja:
Asszem már tudom hogy miért tudott a vindóz monopóliummá válni (mert bármennyire köpködik, de működik) és miért nem a linux terjedt el. (mert akárhányszor kísérleteztem vele mindig csak a sz&rakodás volt vele)
Most pl. eltelepítettem a garázsgépre (ti mondtátok hogy a régi vashoz ez kell) a képen levőt, kiírom, rászabadítom a win7-re, letolja és telepszik, minden OK szól hogy kész vagyunk, újraindítás most, lilás háttérrel elindul-jelszót kér-megadom és ott kikapcsolja a monitort (analóg 17"-os) pár mp-re majd vissza és onnan van egy fekete háttér az egérnyillal és ennyi.
Újraindítás után is. (3x)
jó reggelt!
Jó reggelt!
Ja hát a meló itt sem kevés! De hát valamiből meg kell élni meg a kecót is be kéne fejezni.
Na de jó ezt hallani hogy minden oké és nem változott semmi mert igazából (lekopogom!) mi sem érezzük másként.Vagy max még szorosabb lett!
hello! jol vagyunk,csak sok a melo! ti jól vagytok? birom,mert nem változott semmi!
Persze,te mindjárt a bordélyba mész.
szevasz Robesz! Mizu veletek? Hogy bírod a házas életet?
Jó reggelt mindenkinek!
jó reggelt!
Ökörszem 9. Tiszafüred
30e juróért nem biztos, hogy ezt választanám...
Gyulám, nekem nincs bowdenem (ja de, a gáz) Ismerem azt az utat, Kengyel felé jártam már soxor, az út xar, de csak egy 15 km-es darabon. Szolnok fele se jársz jobban, mert a 4-es zsúfolt, Rákóczifalva és Szolnok bevezető is szopás.
A cím nem pontos, csak kb. ütöttem be
Ady Endre utca 32Ffegya nem ezt a címet adta meg!
Kengyelneknek ne menj,az nagyon rossz út,ott szakadt el tavaly a bowdenem!
Hányan lesztek találkozón eddig? Sátras vagy apartman? Mi lenne a menet mondanátok róla valamit?
Hát ezt én is!
Mizu amúgy hogy vagytok?
Szia!
De mennék, Gyulám, de nekem szűk 2 órát ír a gugli, szóval sztem 1,5 óra az a 136 km. Én valószínűleg gyorsabban megyek valamivel, mint te 2 személlyel, asszonnyal, csomagokkal.
Gyula, Szolnokra nem kell bemenned, az kerül és szopó.
https://www.google.hu/maps/dir...!4m5!4m4!2m2!1b1!2b1!3e0
ez a térképes link, ha műxik.
Átadom
Szia Sanyi!
Hát ha biciklivel jössz lehet 3,5 óra a menetidő. Motorral sztem jóval kevesebb,187km 2 óra 45 percet ír a tervező.