Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami érthetetlen nyelven van de kompi jónak tűnik, nem tom, mennyi nálunk.
Abba hiba nem lesz... mindenki akkor megy haza én pl. 140 km-re...
De lehet ott kerülni egyet azért
A ház 2 és fél szobás + nappali + pince
Szóval hogy mindenki szobára akar menni ,ez sajnos nem bordély ház
Meglepiként marha sertés gulyás levest gondoltam,majd tessék meglepődni
Gondoltam még grillezésre,de az elég macerás
Vélemény valakinek erröl?
http://www.lincos.ro/dugattyus...
Van itt kérdés bőven! Úgy látszik csak nekem volt bátorságom elkezdeni! Szerintem is jó lenne motorozni egyet vasárnap!
Sziasztok
P-Sz-V vagy csak Sz-V lesz a buli?
Nekem a garázs megfelel.Délelőtt még dolgozom,csak egy óra körül tudok indulni,ezért könnyített menetfelszerelést viszek,csak matracot és takarót.Vasárnap lehet túrázni a tó körül.Fegya,kajàt mit terveztél?
fegya sok jó ember kishelyen is elfér!
Maga a ház nem kicsi,a szoba elrendezést nem tudom,de sztem nem kell senkinek sátorban aludni
laci ezt több emberes!
minden jön majd magátol! én se vagyok finnyás,de csak ezért nem vennék sátrat!
Igen, kéne lassan összeszedni a dolgokat... ki is szervezi?
nekem sikerült kifogni, pár óra sima esőben motorozás után a teljes felhőszakadást már a rakparton végigaraszolva.
Ilyesmire gondoltam! De akkor ezek szerint nincs előre kitalálva semmi! A szoba jó lenne nekem is! Nem vagyok finnyás, de még soha nem vittem motorral semmit! Nem is igazán akarom megtanulni!
hello! mire gondolsz?szerintem a 10-11 órás érkez jó lenne! ha van igény a motorozásra akkor lehet,bár szerintem az ott fog kiderülni! viszont ha van még szoba lehetősêg arra igényt tartanék én is!
Sziasztok!
Tud valaki valami időtervet a Tisza tavi bulihoz? Lesz valami motorozás vagy hasonló? Meg lehet tudni, hogy van-e még szabad szoba? Vagy ahogy esik úgy puffan?
Előkerült az idegenvezető
az új játékom
A Gidáé 5 éve csinálja ezt minden egyes hideg indításkor.De ettől semmi további probléma nincsen .
Nézd a jó oldalát. Nyár, kánikula, és nem kell locsolni