Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előzmény
1w ledeshez vettem 5w 2,2 ohm, Gyula ajánlásával. azzal simán ment kicsit melegedett de nem füstölt.
Párhuzamosan kell kötni 1 db-ot oldalanként az izzóval, 5W-ot kell elfogyasztania, kb 30 ohm / 5W ellenállás kell. így néz ki valahogy, 23 Ft
Kicsit fog melegedni, ez természetes, de csak annyira, hogy meg tudod fogni.
nyom az ac mert megy a motor rendesen nem folyik csak kerepel veszettül megállás nélkül 5mpig és nem áll le a nyomás szabályzóra
elösször sorra kötöttem,nem történt semmi utánna párhuzamossan,akkor jó volt a villogás csak jött a melegedés füstölés! nem tudom ez mekkora,pupu adta! a régi ízzo 21w az új 16w
Gondolom még nem szedted szét ,valamelyik cső nem ment szét, túl folyón nem folyik,habár ha ömlene a benya azt megéreznéd.Próbáld meg valami kannából feltölteni,nyom egyáltalán az Ac, vagy fogd be az elmenő benzin csövet ha tol az Ac akkor el fog hallgatni
Csövi!
Sztem ennek a nyomait láttuk: vizbe fulladt
Lefotóztuk a mentőhajót, tuti verda volt, 2 db 250 LE-s motorral
Ááá azt ki kéne érdemelni
Ja... a mostani ellenállás mekkora? azt nehogy bekösd párhuzamosan
És hova kötötted az ellenállást? Sorba az égővel? Vagy párhuzamosan vele? - mert úgy kéne... ha megmondod, mekkora az eredeti égő, és mekkora az új, félperc alatt kiszámolom neked, mekkora ellenállás kell, és meg tudod venni bármelyik elektronika alkatrész boltban 50 Ft-ért. Nem fog melegedni.
amit vettem indexeket kisebb teljesitményű és gyorsan villog!
Minek neked az? meséld el, mit szeretnél, akkor tudok segíteni benne
akkor engem szivat!
hmmm ledesnél nem csinálta a füstölést olvadást.
Na jön Gyulus és megszakérti
az indexhez!
Mire van ott, milyen ellenállás? Ha forró, akkor ott valami nem jó.
de olyan szinten,hogy füstöl és nindent olvaszt magakörül?
aha az a dolga
reggelt! Pupu az normális,hogy az az ellenálás amit adtál pillanatok alatt forró lessz?
reggelt

Ha a 600as AC egyfolytában kerreg és csak az 5mp jelzésre áll le akkor gondolom beszart valamennyire. A nyomásérzékelő halhatott be vagy mi lehet a gond? Nincs jele lassulásnak mint mikor feltölt hanem olyan gyorsan kerepel mint mikor full üres karbit kell feltolnia.
Mi a helyzet, most értél haza?
Ha időd lesz, told fel a képeket, nekem is van pár, én is felrakom. ez a mosós videó cool
Ok, Gyula, de én azt inkább nem nézném
A jutyúbon biztos elérne pár ezer kattintást, ha tangát vesztek fel, és jól mozogtok
jó reggelt! köszönöm szépen! az a baj,hogy szombaton csináljuk!
Mlas motorját kéne így lemosni,mondjuk Ábrussal meg Fegyával vállalom,de jöhet Csövi is.Ha jó idő lesz,mi toplesben mossuk. .
Van remény