Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos vagy benne hogy hiányzik?A tartály alján van rögzítve.
Igen van Ac pumpája mindegyik Fzr-nek.Ha ráadod a gyújtást akkor kattognia kell pár másodpercig,ezzel tölti fel a karbikar,aztán leáll.Ha nem hallasz kattogást,aakor pumpa,vagy reléje kampec.
Kitaláltam. Nincs is benne AC pumpa. Ezt valaki kifelejtette. Hmm. Valakinek esetleg van olyan ami ide beépíthető?
Nem jön ottalvásra, mert nem tud ágyazni... hiába tanítottam
88 as évjáratú a kicsike.
Sziasztok!

SOS ben segítsen valaki mert motorozni indulnék de az FZR 500 Genesisem nem akar indulni :( Szivatóval nagyon sok tekerés után beindul de le is áll ha leveszem meg szivatóval is. Viszont ha külön tartályból adom neki a benzint pöccre indul. A tankon a benzincsap tiszta könnyen és gyorsan folyik a benzin de ha arról próbálom meg működtetni csak gyászosan működik. Mit kellene megnéznem rajta? Van ezen esetleg valahol AC pumpa vagy valami? Arra tippelek hogy mivel a tank csapja lejjebb van mint a karbi nem tudja felszívni a benzint
Dehát akkor nem tudsz inni....
Sztem az van,meg szedek össze laticelt hálózsák alá
Viszek hálózsákot.
tisza-tó 2015 08 29-30 végleges lista!
csövi
robi+zsani
mlas
ábrus
bekessanyi
Te iki-Miki, te nekem gyanús vagy... azt írtad múltkor, nincs időd motorozni, TDM-el meg van?
Egyébként én is fontolgattam, néztem is, de épp nem találtam nekem valót. Jó motor
Inkább egy szőrtelenített hosszú hajú fórumtársnő
szia Fegya! valami ágynemü féle lessz vagy vigyünk?
Piros szőnyeg,vagy koszorús lányok esetleg 1 szőrös hosszú hajú fórumtárs
Sziasztok!
Sikerült eladnom az FZR 600-am.
Egy hétig voltam motor nélkül,de már evett a fene nagyon.
Vettem egy Yamaha TDM 900 ast.
Látom lesz találkozó Tiszafüreden,ha tudok leugrom.Csak megyek meg jövökre.
az érkezés szerintem 10-11 körül kellene!? a kulcs gyanittom fegyánál lessz!
Na így valahogy
Megkerestem, legyen itt: A szállás címe Tiszafüred Ökörszem utca 9. Penny, Lidl és Tisza parti szabad strand a közelben

Érkezés? Fogadó bizottság? Kulcs a lábtörlő alatt?
tisza-tó 2015 08 29-30 végleges lista!
csövi
robi+zsani
mlas
ábrus
Én megyek. Hálózsákot viszek elalszok a földön is.
bocsi Laci!
szia Józsi! én 2hete kértem már hogy legyen egy végleges lista!
Itt nincs valami nagy pörgés mostanában - megyek is a féccbukra.

7végével kapcsolatban jó lenne esetleg megerősíteni a listát, ki megy, ki nem, hány hely van, kell-e hálózsák, meg ilyenek.
legalább valami jó hír!
Hogy valami jót is mondjak: a blokkban nem zörög semmi, mechanikusan teljesen kulturáltan jár.
eddig pont az ellenkezőjét tapasztaltam: 3000 alatt rángatot fölötte húzott! a karbihoz nem nyultam,mert teljessen hülye vagyok hozzá! ezért lenne jó találnom egy lelkiismeretes embert aki ért hozzá és rendbe tenné!