Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi. Ma raktam össze a gépet és akkor láttam ,hogy az egyik vezeték le volt csúszva, de szerintem nem most csúszhatott le mert már eléggé el volt koszolódva a saru.
Hát most így kapásból nem, de utánanézhetek.
Szeva! Meg tudnád mondani, hogy az 1000-es első lámpateste mellett mi az a dióda amire zöld és egy sárga vezeték megy?
Egyébként száranként 435cm3 vagy az összenyomott telóban, rugó nélkül a felső peremétől 101mm-re legyen a szint.
A minőség meg 10W-s villaolaj (volt eredetileg amikor még nem volt sehol megkopva)
Mivel szerintem a legolcsóbban tőlem kapod meg így amikor odaadom akkor már nem kérdés a milyen, a mennyiséget meg megmondom.
Véletlenül tudom.
Gondolom úgy a legolcsóbb ha a viszem a Tisza tóhoz.
(ha meg nem ér rá addig akkor akár el is jöhetsz érte de az elvisz a hasznot)
sziasztok! Józsi nem tudod véletlenül,hogy milyen és mennyi olaj kell a 600as első telojába?
Egy év alatt megyek 1000-et
Megvan ónbordon tőlünk hozzátokig, a kutatoról egy-két jelenet (és kifújt) ma meg aztán Zamárditól tőlünk 20 km-ig (mert ott merült le, mondtam, kb. 2 órát megy)
Ha kicsit jobban húzom, ráfért volna a teljes út
Az elég jó.
Hazaértem, József Sajna nincs ilyen flancos kompúterem, de kb. 2:26 volt Zamárditól hazáig, 223 km, forgalom alig.
Ezt majd akkor jelentsük ki ha túl van már az ezredik km-en és még mindig minden oké.
Üdv mindenkinek
Az első ez akart lenni

A szinkron teszt ott lesz Tfüreden,de én nem vállalom a forró blokkba beletekerni a csatlakozókat
Sziasztok
Ma voltam 80 kilométert motorozni.
Piszok jo lett
Megy,teszi a dolgát.
Alapjárat kicsit ingadozik,de ez legyen a legkevesebb.
A hilfer 25 éve is bevasarlokkal volt tele, csak akkor velünk. Semmi se változott
Hűtőrendszer mosás. Első menet
sziasztok! srácok milyen és mennyi olaj kell az első teloba?