Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem sérültek akkor nem valószínű. Akkor szokott ilyet csinálni ha nem jól van szinkronizálva,vagy ott is kap benzint ahol nem kéne.
Lehetséges,hogy a membránok miatt,íngadozik az alapjárat?
Olyan jól elsikerült rakni a kis lámpát hogy meglegyen, dél óta keresem, nem találom.
250-es FZR-rel.
Én lehet tudok Neked melót!
Mondtad hogy öntözőrendszert (is) tervezel!
Mivel voltál túrázni?
Ááá,ne izélj már itt a fórumon! Még a végén mindenki megtudja!
Ábrus:akkor Te egyenesen Isten vagy!
Ááááá,dehogy vagyok! Csak gázipari cégnél dolgozom,azért vagyok ilyen okos.(meg feldobtam egy pénzt)
leginkább sehogy áll, hamarosan talán lesz melóm, amiből talán lesz pénz amiből talán lesz frézi...itt tartunk
Köszi ábrus ,király vagy!
Úgy döntöttem hogy válaszolok magamnak:a rendszer 2,5bárral üzemel.
Mekkora nyomásról dolgozik?
Vagy doboz,vagy duda.Tervben van palackról működő verzió is,az elférne idom alatt,csak a palack nem ad akkora nyomást,mint a tartály.Egyébként ott csillog a kompresszor a tartály alatt.
Ráérsz feladni úgyis csak az ünnepek után ér ide vidékre itt a postások lusták dolgozni mogyoródon.
És hova teszed azt a bazinagy dobozt? És mivel töltöd a tartályt?
Vizsgán nem foglalkoztak vele,pedig nekem a nagy óra van fenn.Holnapra ígérte az esztergályos a csatlakozót hozzá,úgyhogy leghamarabb csütörtökön tudom postázni!a duda még csak próbára volt rajta,kicsit hátrébb kell tenni valóban,mert az asszonynak dudálnak a popsijába!
Nos nálunk ilyen nem fordulhatna elő! Ha itt valamilyen project le van álítva akkor azt ÉN állítom le! (az asszonynak csak szólnia kell )
miért?
Már épp kérdezni akartam hogy van-e fejlemény.
Az ott a nyomóoldali olajcső az olajhűtőre az ezresen.
A műszakin meg nem foglalkoznak vele mert semmi köze a menetbiztonsághoz,szóval tedd fel nyugodtan.
Mellesleg nagyon fáj mindenem, vasárnap este értem haza egy Börzsönyi 2 és fél napos túráról nagyon szép ország a Miénk!
Nem megyek vele nem kell aggódni, amíg nincs rá pénz, hogy teljesen felújítsa Bagoly mester. Elrettentő képnek tettem be a gumit de igen, nem mondom, hogy nem kéne rá áldozni...na csendben figyelek tovább
Az enyém is ilyen volt régen!
Mekkora állat voltam!