a box nem az én világom.....
rokkantaknak az tilos .....91 ben gerincműtét ,és a nyakicsigolya meg műtétre vár ....csak nem merem megcsináltatni még.....ja fosok....
de egy gázvezetékcsővel arconpirítalak ha szeretnéd...
Na?
hű,nem akartam szemtelenkedni.....vagy megbántani Bárkit is... Bocsi!
(Csak ennek a benga kickbox... vagy thaimassage harcos Ádámkának szerettem volna beszólni )
Na gyerkőceim. Fullosan jó a hibrid FZR, van ereje, betonstabil az alapjárat 1200-1300 fordulaton, nem fulladozik, csak ha nagyon hideg... dehát, ugye melegítem mindig.
De néha még mindig úgy érzem, talán még mindig egy kicsit sokat kap. De lehet ez már csak az én hülyeségem. Lemérem majd a fogyasztást normál tempóban, és ha 5-6 körül van, akkor semmi gond.
Más: Köszi, akárki is volt, hogy infornálta a fórumot az RMC-és ruhaakcióról. Fel is hívom őket, ha van az a púpos ruha, akkor megyek és beszerzem pénteken.
Hétvégén lesznek rajta Pirelli diablo gummák rajta.. szóval mostmár érik nagyon a pályázás, lehet majd száguldozni.
tud valaki infót mennyi olajat kellene a 400as első telójaiba?
ha sűrűbb az olaj akkor csak a csillapítása lesz jobb, vagy a lefelé rugózás is jobb lesz?
mert elég lágy a rugózás, vagy feszíteni kellene a rugókon?
köszi!
Rajtam kívűl jár még valaki horgászni?
Úgy beszivattam magam,,,leakadtam persze húztam,,,
az etetőkosár úgy tarkónvágott,,jaj
Azt hiszem holnap a púpra is húzhatok 1 bukót
Negyvenötös. Nincs baj vele csak valahogy nincs olyan ruhám hozzá ami jó lenne. Általában farmerban megyek ahhoz meg nem passzentos...Van ruhám is cordura, de az mintha vastag lenne hogy bele tűrjem, a csizmának meg a szára vastag, hogy ráhúzzam...
Nekem hozott a nyúl Lidis csimmát. Néztem, elég gagyi, de megfelel, az edzőcipőnél 100x jobb, meg viszonylag jól is néz ki. Csak vékony, ha odacsukódna a lábam az aszfalt meg a negyedtonnás frézi közé, nem tom, meddig bírná..
rokkantaknak az tilos .....91 ben gerincműtét ,és a nyakicsigolya meg műtétre vár ....csak nem merem megcsináltatni még.....ja fosok....
de egy gázvezetékcsővel arconpirítalak ha szeretnéd...
Na?