Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is így jártam Nem csináltam semmit, pedig a télen tele voltam 5lettel. Hiába, a lustaság...
De azért egy új első gumát kapott, szupersport, szuperlágy, meg mindenszuper.
Mi a baj vele? (mekkora lábad van? )
Lehet eladom én is az Aldi-s csizmámat.
Üdv az uraknak! Rég jártam már erre. Látom sok új fzr tulaj van.
Sajnos nekem még elmaradt a tavaszi indítás. De majd a hétvégén odacsapok a lovaknak.
Mégjelőtelek a ziwiwen! Tegezlek mostantól, mert 1 héttel fiatalabb vagy
HEHE
Rájöttem, hogy a motoros csizma elég jól tartja a lábam. Mankó nélkül jártam. Ja, nem dísznek volt rajtam a csizma sem.
Átmentem Debrecen túlfelére kasznis cimbihez, és felpattintottuk a Yoshimurát. Szép hangja lett. Nem erős, de mélyebb. Kinézetre is szebb mint a gyári, elégedett vagyok, bár az eredeti lábtartónál lévő felfogatás jelenleg egy menetesszárral van megoldva, az még majd változni fog. Rohadt jól esett motorozni. CSak azt röstellem, hogy se forgami nem volt nálam (benn maradt a melóhelyen a fiókban), se nincs is forgalomba még ápr 1-ig, ill. így bizti sincs. Megúsztam.
Mondani is akartam, hogy elég gázos vagy!
Beszarok ez király
Király vagy ábrus!
Na én is ma motorral voltam a nagyfaluba. Nagyon jó kis motor ez kéremszépen...Ahogy tavaly leraktam, úgy előhúztam, beindítottam azt mentem. Le se mostam szegényt, még tavalyi muslincákkal a plekszijén tette a dolgát. Ment mint állat Pedig le akartam cserélni télen a fagyállót, meg a hátsó fékfolyadékot, kicsit foglalkozni vele, de valahogy elmaradt.
Hát Igen! Én is azt mondtam, úgysincs időm motorozni!
A nagyobb gyermekem megkezdte a nagybetűs életet! Vasárnap vittük fel Bp-re,Hétfőn munkába is állt. Amíg nem lesz rendszeres jövedelem, addig az összes költség a miénk. (Szállás,kaja,költőpénz,utazás hétvégenként) Sztem nem kevés! Ezért óvatosságból a feleségem jegelt minden kiadást egyenlőre!
Benzin!
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel,
ezért egyik nap mondja az apjának:
- Édesapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy
nem esik bántódása..
- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha
meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és
bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!
El is megy a gyerek a bringával a lányhoz.
Aztán telik-múlik az idő,benyomják a vacsorát is a lány családjával.

A kajavégeztével megszólal a lány apja:
- No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok szutykos
tányért, meg zsíros fazekat simogatni, ígyhát ülnek csendben egy darabig.
Egyszercsak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az
asztalra ésirgalmatlanul elkezdi döngetni. A papa húzza a száját,
vörösödik a feje,de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szépcsendben.
Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet,
felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is.
A fater feje mármajd szétmegy az idegtől, remeg minta a kocsonya, de meg nem szólal.
Visszaülnek megint,egyszercsak megdördül az ég!
A gyerek kapja a vazelint, mire a papa:
- Jóvan fiam, majd én mosogatok!
Van 1 másik is ott 1:50-től jön a poén.
Itt a vol5 öt nézzétek és 1:50.
http://www.hornblasters.com/vi...
Na akkor ezt sas régen raktam fel ide de megtaláltam.
Nézzétek meg az oldal videóit és találtam motorra valót is.

http://sportmotor.hu/motoros_v...

http://www.hornblasters.c
om/
A mozdony tetején lévő alig nagyobb, de az 7 bar folyamatossal is megy Tuti lenne motoron
Volt is nekem 1, még hülyegyerek koromban akartam a Zsigába beszerelni, de a 6-7 bar-nál elakadt a projekt.
Akkor lehet szinkron baj van,mert az még nálam nem volt ellenörizve.
Igen,palackban nincs több nyomás 2-2,5-nél,viszont itt az egyik tölcsérre ráadtunk kollégával hálózati nyomást egy pillanatra(7-8 bar!),akkorát ordított,majd szétszaladtak a dolgozók!
Lesz sajt a háznál
Gyalogszerrel voltam Budapest-Nagyoroszi-Királyháza-Nagy-Mána bérc-Csóványos-Királyrét. Nagyon jó volt, gyönyörű helyeken jártam, 800 m magasan sátorban aludtam, majd felmásztam 1000 m magasra és onnan szemléltem a világot

ábrus: igen, tervezek és építek is
Ugyanis holnap nagy nap lesz!
Garázsba mentem,majd még benézek.