Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem. nyugodtan 120-al tempomat bömböl a zene és körbejárom a fél világot. és nem fáj a hátam a sok görnyedéstől.
Többnyire. Ha valami közbejön akkor az a kedvem, vagy a család húsvéti baszogatása..
Rendes volt a Goldwingostól hogy elengedte a végén.
Látszott hogy az egyenesek végén nagynehezen meg tudott jönni a sportgép de hiába,a kanyarban már kevés volt a teljesítmény hogy beférjen mellé.
Nem vagy se elég kövér, se elég öreg, se elég gazdag hozzá
a még fixálunk az az szokott lenni, hogy jááj, hát nem buszopzóók oylan messze, meg olyan korán, meg ilyenek
Még fixálunk, de köcc
nekem lenne
Biztos? elég szarul láccik a videjón. Akkor is egy határ fosh. Kija faxnak van kedve 4 mázsás motorral bohóckodni...
mer akkor még úgyvolt hogy aznap viszem le anyát vidékre, de így viszont van időm, úgyh aki akar jöhet velem, gyere az örsre majd
Én már írtam Neked ott is, hogy jó volna elmenni, de ugyebár nem motorral...fakk
ez igaz
De neked minek lerakni a jogsit elkéred a havertól a buta rendőr úgyse tud különbséget tenni köztetek.
hallod kszuan... szombaton erre a gokartozós happeningre eljössz? mehetünk kocsiva is
az mérföld te zseni.
Úúúúú, papám, volt ahol még 50-el is karistolt, sőt a célegyenesben majdnem elérte a 100-at

Nekem nem kéne. Nem azért, mert száguldós vagyok, hanem mert egy vicc - autó két keréken, egyesítve a két faj hátrányát.
nekem is csak kis felesleges lé kéne a motorra
valamit elfelejtettem.

Kedves FZR-es társaim... többek közt, az egyik el akarja cserélni robeszra, a másiknak endurot kéne vennie, hogy munka közben is használhassa a mezőn..

Tegnap átmentem forgalmi vizsgán... 2 hét és meglesz a jogsi is.

Szóval én felőlem lehetek zöldfűszeres kínai thaiboxoló is, de boldog vagyok.
És a kürt mocira 118-139db.
http://www.airbagit.com/v/vspf...
Hát helló ma olyat láttam de olyat és jót röhögtem.
ÍME
http://bikerpunks.com/mediavie...
értem, a család az első
ijedtemben széjjelverek valakit? Na gyere csak erre.....azért nem megyek én,mert vén szaros vagyok...
fosol, mi? mondom hogy puncika vagy. amúgymeg, mi lenne? jól meglendítenéd a csövet, azt úgy is maradnál me becsípődne a derekad vagy valami. vén szaros
Ja,elfelejtettem leírni a paramétereit: kb egycolos