Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként most délután fordultam vele egyet hogy egyáltalán beindul-e. (elsőre ment)
Böhöm disznó még mindig.
Én írtam neki hogy lehet róla szó csak várom a gumikat (de az kiderült hogy csak 19-én jön) meg a pözsóhoz a féktárcsákat meg a betéteket de azok meg holnapra vannak írva. (de az megoldható)
Én is azt néztem.
Ahogy a pirosak állak (amiket linkeltél) természetesebbnek tűnik.
Szerintem nem. A hüvelyk és a mutató ujjal markolom a gumit, hogy ne csússzon...
Nem lehet, hogy fordítva raktad fel?
Amikor tegnap beszéltem vele akkor annyiban maradtunk, hogy beugrik hozzád odafele menet. Mondtam neki, hogy hívjon el téged is kicsit motoroztok és hátha megtetszik a sok szép teknika.
De valakik meg igen
Azért néz ki úgy mert az. Favorit. Az alsó meg rafaellos
László nem reagál a holnappal kapcsolatban. Te tudsz valamit?
Gondoltam rá hogy azt írom hogy a ződ pisztáciának tűnik de az meg már elfogyott de feltételeztem hogy nem mindenki értené.
A ződ pisztáciának tűnik, azt meg nem szeretem.
Jó kis fagyi. Nagyon meleg volt ma is nálam itt a szobában már csak 32 fok van.
Mi a terv holnapra? (elvileg le tudom passzolni a holnapi szállítást)
Üdv mindenki. Ma strandolás volt a program. Ettünk 2-2 gömböt. Ekkorkák lettek...
De van bordó ez pont jó lenne neked Csak nem tudom ez miért kerül 5x annyiba... link
Rózsaszínben nem volt? Tennék a GTR-re.
(kihoztam a garázsból és majdnem sikerült magamra borítani )
Bekaphassátok köcsögög. Akkor is jól néz ki csak irigykedtek tudom.
Háát, ha azt nézem hogy mekkora királyság lett volna ez a 80-as években az ETZ-ken akkor annyira nem.
annyira sztem se...
annyira nem

Raktam fel új markolatot. Annyira nem gáz szerintem...
de ha hozol a csomiban egy feltöltött tartályt, elcipelem fél zollos menettel, hollanderrel csatlakozik.
Egyet-kettőt tudunk akkor dudálni hajnalban (utána úgyis agyonvernek, kizavarnak, stb.)