Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tök jó buli volt. A 2. kép az osztrák parlament elnöke dolgozószobájában,laza snapsz fogyasztás következett.
Bécs városháza reggelei

előzmény
Bécs parlament

előzm.
Én 5 éve
Mondjuk tény hogy ott vagy 20 éve jártam utoljára.
Sanyikám az már nem az a bécs.

A marihilferen mentünk végig, török, kínai, arab boltok tömege, penny billa gagyi bóvli zaci ahol tömve cigánnyal gondolom a lopott szajrét bizniceltk el. Csadorba öltözött csajok mindenfelé szatyrokkal nyomulva.
A kosz ugyanúgy ott van cigi papír üveg eldobálva. A pozítívum hogy az osztrák dolgos ember 9:20-10:45 ig sétálgattunk a kastély felé és alig volt ember az utcákon. Bécs 1 nagy csalódás volt nekem a kastély kivételével.
Nekem nagyon tetszett Bécs. Az operaház környéke,a parlament előtti tér,és a belváros is gyönyörű.
Azért csak megbirkóznék vele.
Sok lenne neked ez a motor sanya.
Á,lassú ez a vonat Pupu,Bélával hamarabb meg lett volna az a generátor.
Azt én is ki nem álljatom, hogy a csajok eltakarjak magukat. Bárhol es bármivel
Szia.
Látom mindennek meglátod a jó oldalát.
Egyébként tegnapelőtt láttam hogy a körforgalomban teker el előttem egy sötétkék B Corsa amiben hátul egy 7 év körüli nemolyanszínű mint én kiscsávó ült (gyerekülés, persze) és egy arabszerkós 30-40 körüli nő vezette. (rajta az a fekete zsák meg a fehér törölköző a fején)
Mivel errefelé ez (még) ritka látvány így kis híján kiegyenesítettem a körforgalmat.
Nem vagyok én izé meg ilyesmi de abban egyetértettem magammal hogy nem normális dolog az ilyen.
jó reggelt!
A felmart részen meg 20-se volt.
Ott 30-as tábla és előzni tilos volt végig.
Tökölés, útépítés? Te mentél elől
Jó reggelt.
Gute nacht
persze 200menekültel akik a nyakadba lihegnek
na majd holnap mesélek mert sláfen van

undorító gusztustalan, kivéve a kastélyparkot