Hy!
FZR 500 `90-es évj,jó pár éve nem volt használva,indul de a karbit ki kell takarítani,ill. a membránok elég viseletesek.Kinti okmányai megvannak,forgalomba lehet helyezni.Fejidom megvan hozzá,új üvegszálas,de festeni kell,már az újabb lámpás nem a dupla kör.Iár.:110.000ft,szállításban esetleg tudok segíteni,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Sziasztok!
Mi úgy néz ki,hogy vasárnap reggel 9-10 között érkezünk 2 motorral.
Addig heverjétek ki a másnaposságot.
Fegya! Nálam van a fogaskereked,viszem!
Ó persze...
Az előbb keltem fel és amikor csörgött az óra azt sem tudtam hogy miért állítottam be ébresztést. Kellett hozzá egy perc mire leesett hogy ma hova kell menni és mit kell csinálni.
Szemeskávét hozhattok,van ott valamiféle darálós masina
Este T.örösön lesz valamiféle ingyenes veterán motor bemutató + 19-20h kezdéssel Bikini koncert,kb 10-15km-re,de majd pontosabban megkérdezem
Na bammeg! Meg ijedtem az idegen számtól! El mentem a számod, de Nem akarlak már zargatni! Holnap csak délután tudok indulni, mert a barátnőm suliban lesz! Szerintem 1-2 óra körül indulunk!
Mi Atival és a vele tartó hölgyikével kb 9-fél10-kor indulunk.Szerintem mi is egy jó óra alatt vagyunk Szolnokon. Ott vagy T.Sz.miklóson bevárhatnánk egymást.
FZR 500 `90-es évj,jó pár éve nem volt használva,indul de a karbit ki kell takarítani,ill. a membránok elég viseletesek.Kinti okmányai megvannak,forgalomba lehet helyezni.Fejidom megvan hozzá,új üvegszálas,de festeni kell,már az újabb lámpás nem a dupla kör.Iár.:110.000ft,szállításban esetleg tudok segíteni,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47