Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
FZR 500 `90-es évj,jó pár éve nem volt használva,indul de a karbit ki kell takarítani,ill. a membránok elég viseletesek.Kinti okmányai megvannak,forgalomba lehet helyezni.Fejidom megvan hozzá,új üvegszálas,de festeni kell,már az újabb lámpás nem a dupla kör.Iár.:110.000ft,szállításban esetleg tudok segíteni,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Ábrus is elindult Dunaföldvárról 9:45 körül, én meg nemsoká indulok.
Holnap mikor lesz a hazaindulás kb? 2 ig dolgozok, aztán kinéznék pár órára ha nem zavarok. Kb 2 óra az út
Hetven40893negyvenkilenc,ha esetleg valaki eltévedne
Indítottam én is.
Indulok földvárra. (sanya még nem hívott)
Sziasztok!
Mi úgy néz ki,hogy vasárnap reggel 9-10 között érkezünk 2 motorral.
Addig heverjétek ki a másnaposságot.
Fegya! Nálam van a fogaskereked,viszem!
Ja, most látom, hogy a Területi Képviselő (Jaszi) is mondta
Ha odaér Sanya, vagy tucc valamit, írj be. Ha később indultok, akkor én is, ne várjak.
Az út miatt kellett.
Cegléd felé picit hosszabb, de jobb az út. A randink szempontjából mind1, az Szolnok után lesz
Mert ha még nem indult volna el akkor igen komoly tempót kéne mennie ha ide akar érni 9-re.
Szerintem sanya elfelejtett felhívni hogy elindult.
Ó persze...
Az előbb keltem fel és amikor csörgött az óra azt sem tudtam hogy miért állítottam be ébresztést. Kellett hozzá egy perc mire leesett hogy ma hova kell menni és mit kell csinálni.
Köszi, erre voltam kíváncsi. (te miért nem jössz?)
Sziasztok. Mindenki odaért? Képek?
Kocsér-köröstetétlen 4. osztályú szar út.......

Sziasztok
Szemeskávét hozhattok,van ott valamiféle darálós masina
Este T.örösön lesz valamiféle ingyenes veterán motor bemutató + 19-20h kezdéssel Bikini koncert,kb 10-15km-re,de majd pontosabban megkérdezem
Az Igo nagyon Cegléd felé szeretne menni.
A 441-esen menjünk Cegléd-Abony-Szolnok vagy Kocsér-Kőröstetétlen felé?
Van ágynemű,ki van készítve
Na bammeg! Meg ijedtem az idegen számtól! El mentem a számod, de Nem akarlak már zargatni! Holnap csak délután tudok indulni, mert a barátnőm suliban lesz! Szerintem 1-2 óra körül indulunk!
Mi Atival és a vele tartó hölgyikével kb 9-fél10-kor indulunk.Szerintem mi is egy jó óra alatt vagyunk Szolnokon. Ott vagy T.Sz.miklóson bevárhatnánk egymást.
Nemrég próbáltalak hívni, de nem vetted fel. Mikor indulnátok?
Holnapra már tele tankoltam. Aztán Elkezdtem szerelni! Hülyébb már én se leszek!