Á baz+ néztem, sehogy se tudom felszerelni a motorra
Azért hozattam ezeket ez elfér sztem - sajna, nem lesz olyan hangos, mint a vonaté 6 bárral jó szól
Hásííííít mint a veszedelem felfúrtam a trafón a gyertya kábel bevezetést és így simán erőlködés nélkül rá tudtam dugni a pöcökre a kábelt és gyönyörű 1000 alapjárat 1500-1700 nál 6. ba már lehet menni nem dadog krákog nyöszörög a meleget is bírja így hogy nem 3 henger megy.
Nem jó,a csillagpont a másik oldalon van,itt egyszerűen leszedte a tekercslést a pólusokról.Az a lényeg, minden harmadik pólus,tekercs van összekötve,valószínű itt szakadt meg a tekercselés.Ki kell bogoznod,Tehát 1-4-7-10,2-5-8-11,3-6-9-12.ilyen sorrendben kell lenniük.
A csillagpontot tépte szét az a csapszeg.Ott a lyuk mellet volt összeforraszta a tekercsek közös pontja,azt kell újra összekötni.Aztán,ügyelve rá hogy a csupasz vezetékek ne érjenek össze,újra lakkozni.
Tehát akkor csak az én gépem zabál...
20w50-t használ mindenki? Ahogy nézem nekem azt is csipegeti azért...Tudom, hogy a régi gépeket laza illesztéssel csinálták, meg már kitudja hány km van benne...
Egy képet azért beszúrok
Eddig az üléseket húzattam át, és az önindítóban kellett egy perselyt cserélni mert már eléggé oda volt.Jövőhéten át lesz fényezve pár dolog.A tank így szerintetek jó? Én csak egy yamaha emblémát raknék kétoldalra...
Ja, és a kuplung munkahengerébe hol tudok szerezni gumitömítést?
Azért hozattam ezeket ez elfér sztem - sajna, nem lesz olyan hangos, mint a vonaté 6 bárral
jó szól